همشهری آنلاین: مطالعات اخیر محققان دانشگاه مسینای ایتالیا نشان می‌دهد که نوع تغذیه، مهمترین عامل در بروز بیماری های روحی و افسردگی است.

غذا

به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا و به نقل از هلث، نتیجه این تحقیقات نشان می‌دهد، افرادی که بیش از اندازه از غذای آماده، فست فود و شیرینی استفاده می‌کنند، کمتر احساس شادی می کنند و اغلب افسرده‌اند.

در ادامه این تحقیقات آمده است که اثرات تغذیه ناسالم در کودکی و نوجوانی بروز نمی‌کند ولی با افزایش سن، این اثرات قابل مشاهده هستند.

بدن انسان دارای میکروارگانیسم هایی به نام microbiome است که اغلب در روده زندگی می‌کنند و به دو گروه باکتری‌های مفید و مضر تقسیم بندی می‌شوند.

زمانی که غذاهای مفیدی مانند سبزیجات و میوه جات تازه، غلات کامل، ماهی، کربوهیدرات تصفیه شده و گوشت فرآوری نشده مصرف شود، تعادل مناسبی از باکتری های مفید در روده برقرار می شود که به تجزیه مواد غذایی و زاید کمک می کند.

از سوی دیگر، مصرف بی رویه چربی، غذاهای آماده و فرآوری شده باعث افزایش باکتری های مضر و بروز بیماری های روحی و جسمی می‌شود.

افراط در مصرف غذاهای آماده و نمک نیز باعث پیری زودرس می شود که در روحیه فرد موثر است.

کد خبر 261629

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار