دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۸۶ - ۱۹:۲۶
۰ نفر

همشهری آنلاین: یک بررسی جدید نشان می‌دهد که خوردن گوجه فرنگی- که سرشار از لیکوپن است - در مقابل سرطان پروستات محافظتی ایجاد نمی‌کند.

به گزارش خبرگزاری رویترز در واقع پژوهشگران دریافته‌‌اند که بتاکاروتن، یک ماده آنتی‌اکسیدانت مربوط به لیکوپن، با افزایش خطر شکل مهاجم سرطان پروستات ارتباط وجود دارد.

به گفته دکتر اولریک پیترز از مرکز پژوهشی سرطان فرد هاچینسون در سیاتل آمریکا این نتایج ناامید‌کننده است، زیرا لیکوپن می‌توانست شیوه‌ای ساده و ارزان برای کاهش خطر ابتلا به سرطان پرویستات در مردان در معرض این بیماری رایج در اختیار بگذارد.

تصور می‌شودکه انتی‌اکسیدانت‌ها به مقابله با سرطان و بیکاری قلبی از طریق خنثی‌کردن مولکول‌های مضری به نام رادیکال‌های آزاد اکسیژن کمک کنند.

اما تحقیقات تا به حال درباره نقش لیکوپن بر روی سرطان پروستات متضاد بوده است.
برخی از آنها اثر محافظتی را نشان می‌دهند و برخی دیگر نتایج متناقض یا غیرقطعی داشته‌اند.

کد خبر 22528

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز