سه‌شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۴
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: ماهی‌های تازه نسبت به ماهی‌های فریز شده از طعم و بوی مطبوع‌تری به هنگام پخت برخوردارند.

روش‌های تشخیص ماهی تازه از مانده

در این بخش سعی کرده‌ایم روش‌های آسان و مطمئنی را به شما پیشنهاد کنیم تا با استفاده از آن‌ها بتوانید هنگام خرید ماهی انتخاب صحیحی داشته باشید.

• گوشت ماهی را چک کنید. گوشت ماهی باید سفت و براق باشد و هنگامی که انگشت خود را روی آن فشار می‌دهید پس از چند لحظه به حالت اولیه بازگردد.

• پوست ماهی را چک کنید. دقت کنید پوست ماهی براق،‌ تمیز و یکدست باشد.

• بوی ماهی را چک کنید. ماهی تازه نباید بیش از حد بوی ماهی بدهد بلکه باید بوی اقیانوس و دریا را تداعی کند.

• چشمان ماهی را چک کنید. ماهی تازه چشمانی براق دارد،‌ ماهی‌ای که چشمان کدری دارد ماهی تازه‌ای نیست.

• آبشش ماهی را چک کنید. آن‌ها باید خیس و به رنگ صورتی یا قرمز روشن بوده و خشک نباشند.

• رنگ ماهی را چک کنید. اگر رنگ ماهی (گوشت یا پوست آن) قهوه‌ای و یا زرد باشد، نشان از ماندگی ماهی دارد و زمان زیادی از صید آن می‌گذرد.

• فلس‌ها را چک کنید. در ماهی تازه فلس‌ها محکم به بدن چسبیده‌اند ولی در ماهی فاسد فلس‌ها براحتی کنده شده و به رنگ کدر درمی‌آید.

نکته: متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند در هفته حداقل دو بار ماهی بخورید.

http://www.wikihow.com

کد خبر 170507
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز