سه‌شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۵:۱۸
۰ نفر

همشهری آنلاین: کارشناس تغذیه مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: تحقیقات نشان می‌دهد که نوشیدن مرتب چای سبز می‌تواند در پیشگیری و درمان برخی بیماری‌ها و سرطان‌ها موثر باشد

چای سبز

'بهمن فروزنده در گفت و گو  با خبرنگار ایرنا گفت: چای سبز حاوی مواد ترکیبی به نام'فیتوکمیکال' و' پلی فنول' است که این ترکیب‌ها نوعی آنتی‌اکسیدان محسوب می‌شود و آنتی‌اکسیدان نیز قابلیت مبارزه با سلول‌های سرطانی را دارد.

وی افزود: این ترکیب می‌تواند از رشد سلول‌ها و تومورهای سرطانی جلوگیری کند.

فروزنده تصریح کرد: تحقیقات نشان می‌دهد که افرادی که روزانه چای سبز می‌نوشند خطر ابتلا به سرطان را در خود تا حد بسیار زیادی کاهش می‌دهند.

این کارشناس تغذیه مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری افزود: افرادی که به سرطان‌هایی نظیر سرطان خون، ریه، معده، سینه و روده مبتلا هستند با نوشیدن چای سبز می‌توانند به درمان خود کمک ‌کنند.

وی به افراد مبتلا به سرطان نوشیدن 2 تا 3 فنجان چای سبز را در روز پیشنهاد کرد.

کد خبر 163455
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز