همشهری آنلاین: رئیس مؤسسه تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور گفت: مصرف زیتون در پیشگیری و کاهش ابتلا به بیماری‌هایی مانند دیابت، چاقی ، سرطان و بیماری‌های قلبی و عروقی نقش مهمی دارد.

زیتون

به گزارش واحد مرکزی خبر، دکتر حاجی فرجی در نشست خبری همایش ملی زیتون با اشاره به اینکه خواص زیتون برای بسیاری ناشناخته است افزود: زیتون که در قرآن کریم هم از آن نام برده شده، سرشار از ترکیبات پلی فنول، مواد مؤثر آنتی اکسیدانی و خواص ویژه و مفید تغذیه‌ای است.

وی با تاکید بر اینکه خواص آنتی اکسیدانی زیتون نقش مهمی در پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها دارد گفت: آنتی اکسیدان‌ها با رادیکال‌های آزاد تولید شده در بدن مقابله می‌کنند.

رئیس مؤسسه تحقیقات تغذیه‌ و صنایع غذایی کشور افزود: رادیکال‌های آزاد شده گاهی به علت آلودگی‌های محیطی، استرس و مانند آن در بدن اختلال ایجاد می‌کنند و زیتون با منابع سرشار آنتی اکسیدان قادر به حذف رادیکال‌های آزاد است.

آقای حاجی فرجی درباره روغن زیتون هم گفت: روغن زیتون در واقع همان عصاره زیتون است که بر اثر فشار، همه ترکیبات و مواد مغذی آن استخراج می‌شود.

وی با بیان اینکه عصاره زیتون موجب دریافت خوب ترکیبات مغذی می‌شود افزود: این عصاره تاثیر مفیدی در دستگاه گوارشی دارد و به همین علت در درمان بیماری‌های گوارشی مانند التهاب معده، گاستریت و یبوست استفاده می‌شود.

رئیس مؤسسه تحقیقات تغذیه‌ و صنایع غذایی کشور در بخشی دیگر از سخنان خود به بسته بندی زیتون بی هسته و مصرف آن اشاره و اضافه کرد: برای اینکه مواد مؤثر آنتی اکسیدانی خارج نشود، بهتر است آسیبی به میوه وارد نشود.

وی بر مصرف روزانه و مستمر زیتون تاکید کرد و گفت: هرچند ممکن است زیتون مزه ناخوشایندی داشته باشد اما به علت خواص مفید آن باید به آن عادت کرد.

همایش ملی زیتون 29 و 30 آذر در سالن همایش امام رضا (ع) مؤسسه تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور واقع در تهران - شهرک قدس- بلوار شهید فرحزادی- خیابان شهید حافظی (ارغوان غربی) برگزار می‌شود.

کد خبر 141205

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان