همشهری آنلاین: املت را این بار، درون فنجان‌های گوجه فرنگی تجربه کنید.

املت فنجانی

مواد لازم:

گوجه‌ فرنگی:  چهار عدد

جعفری : ساطوری شده 1/4 پیمانه

پنیر پیتزا: رنده شده:  3/4 پیمانه

تخم‌مرغ: چهار عدد

نمک و فلفل‌ سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه

*  فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتی‌گراد روشن کنید.

*  سرگوجه ‌فرنگی‌ها را با چاقوی تیزی جدا کرده و کلاهک آن را کنار بگذارید.

* تخم درون گوجه ‌فرنگی‌ها را با قاشق خارج کنید و داخل آن، نمک، فلفل، جعفری و پنیرپیتزا بپاشید.

* هر تخم‌مرغ را درون یک گوجه‌فرنگی بشکنید و روی آنها باز هم جعفری و پنیر بپاشید.

* کلاهک گوجه‌ فرنگی‌ها را روی آنها بگذارید و در یک ظرف مناسب قرار داده و آن را به مدت ده دقیقه یا تا زمانی که تخم‌مرغ سفت و پنیر آب شود درون فر داغ قرار دهید.

* املت‌های فنجانی آماده شده را با کمی جعفری ساطوری شده، تزئین کنید.

کد خبر 121683

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار