همشهری آنلاین: متخصصان آرتریت در لندن هشدار دادند که مصرف زیاد آب پرتقال خطر بروز نقرس را در زنان تا دو برابر افزایش می‌دهد.

آب پرتقال

به گزارش ایسنا، این متخصصان تاکید کردند: زنانی که روزانه حداقل دو لیوان آب پرتقال می‌نوشند، دو برابر بیش از سایرین در معرض ابتلا به نقرس هستند. نقرس بیماری بسیار دردناکی است که مفاصل را مبتلا می‌کند.

متخصصان دانشگاه بوستون می‌گویند: دو لیوان آب پرتقال به اندازه دو قوطی نوشابه قندی بدون الکل از این نظر خطرناک و بیماری‌زا است.

این متخصصان تاکید کردند که حتی نوشیدن روزانه یک لیوان آب پرتقال هم خطر ابتلا به نقرس را 40 درصد افزایش می‌دهد.

به گزارش روزنامه‌ دیلی میل چاپ لندن، اطلاعات آماری نشان می‌دهد که 5/1 درصد از مردم انگلیس به این بیماری مبتلا هستند و مردان چهار برابر بیشتر از زنان به نقرس دچار می‌شوند، اما بر اساس این گزارش در 20 سال اخیر تعداد زنان مبتلا به این بیماری تا دو برابر افزایش یافته است.

کارشناسان معتقدند: مقدار زیاد قند میوه موجود در آب میوه‌ها سبب تولید اسیداوریک می‌شود که یک پسماند خونی است و روی مفاصل تاثیر می‌گذارد به طوری که سبب تورم آن‌ها می‌شود.

این نتایج بر اهمیت کاهش مصرف قند فروکتوز که قند میوه است، تاکید می‌کند.

کد خبر 121103
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز