دوشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۹
۰ نفر

همشهری آنلاین: ارزش غذایی بالای پرتقال، این میوه را جزو یکی از پرطرف‌دارترین میوه‌های جهان قرار داده است. پرتقال سرشار از ویتامین C و دارای بیش از ۱۷۰ نوع فیتونوترینت مختلف و بیش از ۶۰نوع فلاوانوئیدز است که اغلب آن‌ها خاصیت ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی دارند.

پرتقال

*به نوشته «ehealth» مصرف منظم پرتقال به دلیل دارا بودن ویتامین C از تصلب شرایین پیشگیری می‌کند.

*لیمینوئید موجود در این میوه، با سرطان دهان، پوست، ریه، سینه، معده و روده بزرگ مقابله می‌کند.

*«الکالوئید سیسفرین» موجود در پوست پرتقال تولید کلسترول توسط کبد را کاهش می‌دهد.

*مصرف پرتقال، یبوست را درمان می‌کند.

 

*فلاوانوئیدز و ویتامین C آن خطر بروز بیماری قلبی را به نصف کاهش می‌دهد.

*فشار خون بالا را پایین می‌آورد.

*مصرف منظم آب پرتقال، به طور چشم‌گیری خطر تشکیل سنگ کلیه را کاهش می‌دهد.

*آنتی اکسیدان موجود در آن پوست را در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال آزاد که علایم پیری را به وجود می‌آورد، محافظت می‌کند.

*با کاهش دادن زخم‌های گوارشی، خطر بروز سرطان معده را پایین می‌آورد.

*مصرف روزی یک لیوان آب تازه پرتقال، خطر بروز آرتریت روماتوئید را پایین می‌آورد.

*کلسیم موجود در آن، از استخوان‌ها محافظت می‌کند.

*ویتامین موجود در آن به بدن کمک می‌کند تا ماده غذایی را به انرژی تبدیل کند.

*ویتامین B6 موجود در آن به تولید هموگلوبین (که اکسیژن را به تمامی قسمت‌های بدن حمل می کند) کمک می‌کند.

*پوست خشک شده پرتقال تا سال‌های سال خاصیت خود را حفظ می‌کند.

منبع: روزنامه خراسان

کد خبر 151148
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز