همشهری آنلاین- ندا شریف: ظرف‌های نقره استرلینگ به قدری زیبا هستند که ساده‌ترین غذاها داخل آن‌ها وسوسه‌انگیز و با نگه‌داری صحیح از نسلی به نسل دیگر قابل انتقال هستند. اما اگر به طرز صحیح شستشو و نگه‌داری نشوند، در اثر شستشوی سخت به آسانی دچار خش ‌شده، آسیب می‌بینند.

اسفنج زبر، مواد قوی شوینده و حتی لاستیک آسیب جدی و دائمی روی نقره استرلینگ می‌گذارد. 

وسایل مورد نیاز:

شوینده ملایم

اسفنج نرم

حوله نرم

1- بلافاصله بعد از صرف غذا، باقی مانده غذا را از ظرف خارج کنید. در صورتی که امکان شستشو کامل وجود ندارد، آن‌ را سریع زیر آب گرفته تا غذایی روی ظرف باقی نماند. سپس خشک کنید.

2- ظرف‌ها را با آب گرم نه داغ شستشو دهید. از یک شوینده ملایم و اسفنج ابری و نرم استفاده کنید.

3- همه جای ظرف را با یک حوله نرم خشک کنید.

4- نقره را از نظر خط و خش بررسی کنید.

5- روی خطوط و خش‌ها را با لایه‌ای نازک از خمیر دندان بپوشانید.

6- ظرف را زیر آب گرم بگیرید. آن را کنار آورده، با دست خود خمیردندان را تا زمانی که کف کند، روی خش‌ها بمالید.
در صورت نرفتن خطوط، از یک مسواک نرم استفاده کنید. به آرامی آن را روی خط‌ها بمالید.

7- بعد از شستن خمیردندان، نقره شما خواهد درخشید.

8- ظرف‌ را مجددا با یک حوله نرم خشک کنید. آن را داخل یک پارچه فلانل نرم پیچیده، در جای مطمئن و ترجیحا بدون منفذ تا استفاده بعدی نگه‌داری کنید.

نکته‌ها:

- خطوط نقره با یک حوله نرم و مرطوب به وسیله جوش‌شیرین نیز قابل برطرف شدن است. 

- نقره را از تماس با لاستیک، مواد شیمیایی سخت، غذاهای اسیدی و نمک‌دار که به آن آسیب دائم می‌رسانند، دور نگه دارید.

http://www.ehow.com

برچسب‌ها