همشهری آنلاین- ندا شریف: ظروف استیل به دلیل محکم و مقاوم بودن، مورد توجه بسیاری از افراد است. رعایت نکات زیر در نگه‌داری صحیح از آن‌ها موثر است.

 آشنایی با استفاده صحیح از ظروف استیل

1- ظرف را روی شعله بزرگ‌تر از خودش قرار ندهید و نگذارید بیش از اندازه داغ شود.

2- برای شست‌وشو از مواد سفیدکننده و سیم ظرفشویی استفاده نکنید.

3- بلافاصله پس از استفاده ظروف داغ را با آب سرد پر نکنید.

4-
نمک را هنگامی که آب غذا در حال جوشیدن است، به آن اضافه کنید و بلافاصله غذا را هم بزنید. در غیر این صورت ظرف تغییر رنگ می‌دهد.

5- در صورت لک شدن ظرف، می‌توانید آن را با کمی سرکه یا آبلیمو برطرف کنید.

www.home-kitchen.ir

کد خبر 186931

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار