آشپزی توصیهها و آداب
-
این پلو را همیشه با قارچ میپزند!
به آنهایی که عاشق قارچ هستند و توی هر خوراک و خورشی قارچ میریزند، پیشنهاد میکنیم قارچ پلو را هم امتحان کنند.
-
قصه جذاب برنج! ؛ اولین بار برنج را چه کسی وارد ایران کرد؟
بعضی خوردنیها این قدر همیشه هستند که انگار همیشه بودهاند. انگار هیچ وقت هیچکس باعث و بانی شکل گرفتنش نبوده و همیشه بوده.
-
روایتی از یک رقابت خوشمزه در مصلای تهران | از «آشپزی با مامان» چه خبر؟
ین روزها در یکی از سولههای مجموعه چهلسرای مصلای امامخمینی (ره) یکی از خوشمزهترین برنامههای تلویزیون یعنی مسابقه «آشپزی با مامان» درحال ضبط است؛ برنامهای که در چند فصل تولید شده و توانسته به یکی از پرمخاطبترین برنامههای شبکه ۵ تبدیل شود.
-
روش درست تفت دادن زرشک برای مجلسی شدن غذا | پوست میوهای که عطر زرشک را بینظیر میکند | اشتباه رایجی که خیلیها در تفت دادن زرشک انجام میدهند
زرشک که به آن الماس سرخ نیز میگویند، جایگاه ویژهای در میان ایرانیان و بهخصوص آشپزی ایرانی دارد و از آن برای تهیه غذا، نوشیدنی، مربا و شربت استفاده میکنند. این دانههای ترش و خوشمزه خواص زیادی دارند و برای تهیه زرشکپلو یکی از محبوبترین رسپیهای ایرانی از آن استفاده میشود.
-
یک آبگوشت خاص برای کسانی که مشکل گوارشی دارند
اگر مدتی است که به خاطر داشتن مشکل گوارشی کلا آبگوشت را از لیست غذاهایتان حذف کردهاید و حتی خیساندن نخود و لوبیا از قبل هم، دردی را برایتان دوا نمیکند، آبگوشت را با لوبیا چشم بلبلی بپزید.
-
دستور پخت عالی و متفاوت خورش آلو اسفناج
خورش آلو اسفناج یکی از خوشمزهترین خورشهای ایرانی است که به دلیل داشتن اسفناج سرشار از آهن و مواد معدنی است. برای تهیه این خورش خوشمزه و مقوی از ترکیب اسفناج با پیاز، گوشت یا مرغ، آلوی خورشتی، زعفران و... استفاده میشود.
-
سوپ میگو را با این روش درست کنید
کمتر سوپ یا آش ایرانیای پیدا میشود که در آن به جای مرغ و گوشت، از ماهی و میگو استفاده شده باشد ولی اهالی ساکن کشورهای شرق دور آنقدر به غذاهای دریایی علاقهمندند که حتی توی سوپشان هم ماهی و میگو میریزند.
-
پرونده ویژه گردشگری خوراک- ۱۴
چند نکته مهم درباره آداب غذا خوردن در خیابان
شکمگردی و سرزدن به رستورانها و کافههای شهر اگرچه بسیار لذتبخش است، اما باید دانست که این تفریح خوشمزه نیز مانند بسیاری از کارهای دیگر آدابی دارد که دانستن آنها خالی از لطف نیست.
-
خورش متفاوت و پرخاصیت ایرانی که با یک نگاه عاشقش میشوید
استفاده از سیب و به در پخت غذا، آن هم خورشهای قدیمی ایرانی، کار عجیب و غریبی نیست. ایرانیها در گذشته از میوهها هم به خاطر خاصیتهای درمانیشان و هم به خاطر طعم خوب در غذاها استفاده زیادی میکردند.
-
روش صحیح نگهداری باقیمانده غذاها در یخچال
حتما برای شما هم پیش آمده است که از گوشت و مرغ غذایتان مقداری باقی مانده و باید آن را برای وعدهای دیگر، داخل یخچال نگهداری کنید اما روز بعد طعم و بوی آن شما را از مصرفش منصرف کرده باشد؛ احتمالا به این دلیل که راه صحیح نگهداری باقیمانده غذا در یخچال را نمیدانستید.
-
طرز تهیه کلمپلوی تهرانی؛ برای کسانی که از غذاهای تکراری خسته شدهاند
کلمپلو یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که طرفداران خاص خودش را دارد. معمولا وقتی صحبت از کلمپلو میشود، ناخودآگاه کلمپلوی خوشمزه شیرازی به ذهنمان میآید و نام کلمپلو با برند شیرازی عجین شده است. اما کلمپلوی تهرانی هم برای خودش رقیب قدری است و نمیتوان آن را دست کم گرفت.
-
کباب اصفهانی را با این شیوه درست کنید
کباب حسینی یک جور کباب چنجه است ولی به جای آنکه آن را روی آتش درست کنند، آن را در تابه سرخ کرده و همراه با طعمدهندههای همراهش میپزند.
-
یک ترفند عالی برای نگهداری لیموترش به مدت طولانی
لیمو ترش یکی از مرکبات بسیار خوشمزه و پرخاصیت است که میتوان گفت همه عاشق عطر و طعم آن هستند. از آب لیمو ترش تازه در تهیه سالاد، انواع غذاها، چای و شربت استفاده میشود.
-
خونسازی با یک سوپ خوشمزه با سبزیجات پاییزی | این سوپ درمان بسیاری از بیماریهاست
ترهفرنگی یکی از خوشمزهترین سبزیهای پاییز و زمستان است که اگرچه غذاهای متنوعی میشود با آن پخت ولی آنهایی که عادت دارند در فصول سرد سال، پیش از غذا سوپ بخورند، حتما این سوپ را به لیست سوپهایشان اضافه کنند.
-
روش تهیه یک پلوی ایرانی که پر از ویتامین است
به آنهایی که عاشق قارچ هستند و توی هر خوراک و خورشی قارچ میریزند، پیشنهاد میکنیم قارچ پلو را هم امتحان کنند.
-
اشتباهات رایج در شستشوی سبزیجات که برای سلامتی خطرناک هستند
شستشوی میوه و سبزیجات یک کار کاملا ناخودآگاه در افراد است که هیچ توجه و یا دقتی در مورد آن ندارند و فقط زیر شیر آب میگیرند و تمام.
-
رایجترین روشهای نگهداری مواد غذایی | چه غذاهایی را نمیتوان فریز کرد؟
فریز کردن مواد غذایی یکی از راهحلهای بسیار قدیمی بشر برای نگهداری طولانی مدت مواد غذایی بهویژه در مناطق سردسیر بوده است و روش جدیدی نیست.
-
نکات مهمی که برای فریز کردن حبوبات پخته باید بدانید
این روزها افراد به دلیل مشغله زیاد و انجام کارهای بیرون از خانه فرصت کافی برای آشپزی ندارند بنابراین برای کمتر شدن زمان پخت غذا از مواد غذایی فریزشده استفاده میکنند.
-
نحوه درست پخت شلغم که بو و مزه ناخوشایند آن را از بین میبرد
شلغم ازجمله سبزیجات پرخاصیتی است که سرشار از انواع ویتامینها و مواد معدنی است. این خوراکی پرخاصیت مزه خاصی ندارد و بسیاری از افراد نمیتوانند آن را بهتنهایی مصرف کنند؛ بنابراین استفاده از شلغم در سوپ و آش موجب میشود تا بوی بد شلغم گرفته شود و خوردن آن دلپذیرتر باشد.
-
ترفندهای کاربردی آشپزی که احتمالا تا به حال نمیدانستید
معمولا آشپزی برعهده کدبانوها و خانمهای خانه است که با سلیقه غذاهای خوشمزهای را برای خانواده تهیه میکنند. تقریبا همه خانمها میدانند هر غذایی را چطور درست کنند یا مواد غذایی را چگونه طبخ کنند تا درنهایت یک غذای خوشمزه و سالم بپزند، اما ترفندهایی هم در مورد آشپزی هست که شاید ندانید.
-
طرز تهیه سالاد کاهو با سس آنتروکوت به سبک رستورانهای بینالمللی
سالاد کاهو با سس آنتروکوت یکی از سالادهای محبوب است که بسیاری از رستورانهای بینالمللی آن را سرو میکنند. با اینکه آماده کردن این سالاد به نظر ساده میآید ولی مواد لازم برای سس مخصوص آن را هرکسی نمیداند.
-
یک سس فوقالعاده با آناناس و پرتقال برای خوراک مرغ
خیلی از ماها برای پختن و طعمدار کردن مرغ و جوجه کباب، دست به دامان زعفران، زردچوبه و پیاز میشویم تا بتوانیم بوی زهم و ناخوشایند مرغ را از بین ببریم و طعم خوشی به آن بدهیم؛ ولی مرغ را با مواد دیگر هم میشود طعمدار کرد.
-
کوکوی سه طبقه، مخصوص مهمانیهای رسمی | غذایی متفاوت با چیدمان دکوراتیو + روش تهیه
اینکه چند نوع غذا را در یک بشقاب با هم مخلوط کرده و بخوریم کاری ناخوشایند است ولی اینکه آن چند تا غذا را به صورت طبقاتی و لایهلایه از همان ابتدای پخت در کنار هم قرار دهیم و همزمان با هم بپزیم دیگر آن ظاهر نامطلوب را ندارد و میشود یک غذای متفاوت با چیدمان دکوراتیو.
-
تا حالا با کلم آبگوشت درست کردهاید؟
کلم قمری یا کلم سنگ از جمله سبزیجات مخصوص فصل پاییز است که قدیمیها با آن پلوی مخلوط، آش و آبگوشت درست میکردند.
-
آبگوشت سرخ، سوغاتی خوشمزه کرمان
پاییز و زمستان که میشود، کرمانیها، ماهی چند بار هم که شده حتما آبگوشت میخورند، مهمترین و فصلیترین آبگوشتی هم که معمولا درست میکنند، همین آبگوشت چغندر است.
-
سیر را چگونه باید پخت؟ ؛ روش درست این است | مزایای سیر برای سلامتی
زنجبیل و سیر دو ماده مهمی هستند که میتوانند تجربه آشپزی را بهبود بخشند. برای افراد آشنا به آشپزی، سیر نه تنها طعم را بهبود میبخشند، بلکه دارای مزایای سلامتی نیز است.
-
آبگوشت فلفل و گوجهفرنگی، لذیذ و پرفایده
فقط غذاهای هندی نیستند که تند و تیزند و تا یک لقمه از آن بخورید، تمام منافذ تنفسیتان را باز میکنند، بعضی از غذاهای ایرانی هم دست کمی از غذاهای هندی ندارند.
-
طرز تهیه سه نوع سس خوشمزه که فقط در رستورانها پیدا میشود
سسهای رستورانی معمولا بسیار خوشمزه هستند و طعم خاصی دارند که با سسهای بازاری متفاوت هستند. در این مطلب میخواهم آموزش سه مدل سس رستوارنی را با شما به اشتراک بگذاریم.
-
یک آبگوشت خاص برای آنها که گوشت دوست ندارند
آبگوشت که همیشه قرار نیست مخلوط گوشت و نخود و لوبیا باشد، کردهای کردستان آبگوشت مخصوصی میپزند که به جای گوشت قرمز از مرغ و به جای نخود و لوبیا از لپه در آن استفاده میشود.
-
اسرار طلایی پخت کیکها و شیرینیهای خوشمزه
پخت میتواند یک تجربه لذتبخش باشد، به خصوص وقتی صحبت از تهیه نان، کیکها یا بیسکوئیتهای خانگی عالی باشد. اما برای دستیابی به نانها و شیرینیهای خوشمزه خانگی، رعایت جزئیات در زمان پخت و داشتن مقداری اعتماد به نفس ضروری است.