روایت طبخ و طعم غذای تهران قدیم، ماجرایی شنیدنی است؛ یخنی‌ها، چغرتمه‌ها، فسوجان‌ها، متنجن‌ها، مسمن‌ها، کباب‌ها و پلوهای رنگارنگی که با انواع ادویه‌های خوش‌عطر، طعم‌دار می‌شد. ادویه‌هایی که در اصطلاح قجری به «آچار» معروف بود و قدر و اندازه‌اش در غذا، نشان از تبحر آشپز داشت.

نشست آشپزی تهران قدیم

همشهری آنلاین - سمیرا باباجانپور : در شصت‌وچهارمین نشست پژوهشی مرکز تهران‌پژوهی مؤسسه‌ همشهری، که با حضور حمید شاهین‌پور (پژوهشگر و کارشناس غذا)، شهرام شجاعی (استاد آشپزیِ ملل) و محمود منیعی (تهران‌پژوه) برگزار شد، آشپزی تهران و تفاوت آشپزی دربار و مردم عامه، تأثیر مهاجران ایرانی و خارجی بر غذای تهران و غذاهای فراموش‌شده‌ پایتخت مورد بررسی قرار گرفت.

گفت‌وگوی این کارشناسان را در فیلم زیر ببینید.

کد خبر 988648

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha