دوشنبه ۱۴ دی ۱۳۸۸ - ۱۳:۵۰
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: اگر به دنبال سوپی هستید که برای سلامتی شما مفید باشد، مخصوصا هنگامی که سرما خورده‌اید، حتما سوپ کرفس و سیب زمینی را تهیه کنید.

آشپزی

زمان تهیه: 15 دقیقه

زمان پخت: 25 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر:

کره: 25 گرم

کرفس: 5 شاخه خرد کرده و برگ‌های آن را نگه دارید.

سیب زمینی: 100 گرم، پوست کنده و خرد شده

پیازچه یا تره فرنگی:‌ یک عدد، خرد شده

آب مرغ: 3 پیمانه

برگ بو :‌ یک عدد

شیر کم چرب:‌یک و نیم پیمانه

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

• کره را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت کم  ذوب کنید. کرفس و سیب زمینی و پیازچه‌ها را به مدت 5 دقیقه درآن سرخ کنید.

• آب مرغ را درون قابلمه بریزید و برگ بو را به آن اضافه کنید و آن‌ها را بجوشانید و سپس حرارت را کم کنید و در قابلمه را گذاشته و به مدت 20 دقیقه آن‌ها را بپزید.

• برگ بو را از قابلمه خارج کنید.

• سبزی‌جات داخل سوپ را با مقداری آب سوپ از قابلمه بیرون آورید و آن‌ها را درون  دستگاه غذاساز بریزید و به صورت پوره درآورید.

• پوره را به قابلمه برگردانید و مقداری شیر روی آن بریزید و بآرامی آن را حرارت دهید و نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

• سوپ آماده شده را در ظرف مخصوص بریزید و در صورت تمایل روی آن را با برگ‌های خرد شده کرفس، تزیین کنید.

کد خبر 98715

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز