این روزها اگر در اینستاگرام و توییتر چرخی بزنید، محال است چشمتان به لیوان‌های سبز رنگی نیفتاده باشد که داخلشان یک چیزی شبیه نودل شناور است و ملت زیرش مشغول جدل‌های فرهنگی هستند.

ماچا

همشهری آنلاین، فاطمه عباسی: قضیه از این قرار است که کافه‌ای در شیراز، شهر شعر و ادب و بهارنارنج، تصمیم گرفته به رسالت تاریخی خود عمل کرده و طعم عجیب و غریب «ماچا» را با هنر بومی نجات دهد.
بله، درست شنیدید، «ماچا شیرازی»؛ ترکیبی که در آن، پودر سبز ژاپنی که طعمش بین جلبک دریایی و چمن تازه در نوسان است، با عرق بهارنارنج و رشته‌های فالوده شیرازی پیوند خورده و به یک نوشیدنی جدید تبدیل شده است. تصور کنید یک سامورایی آرام و اخمو را مجبور کرده‌اند در باغ دلگشا دو پاتیل فالوده بخورد؛ خروجی‌اش می‌شود همین نوشیدنی!

یک ترکیب عجیب در شیراز | وقتی سامورایی فالوده می‌خورد!

اما اصل ماجرا، واکنش‌ها در فضای مجازی است. یک کاربر تیزبین با نگاهی کارآگاهانه نوشته: «این کافه هرچی آخر شب ته یخچال اضافه میاد رو فردا می‌ریزه تو ماچا. احتمالا میگه این خودش مزه جلبک میده، دیگه بدتر از این نمیشه که!» کاربر دیگری گفته: «کاش ماچا هیچ وقت از ژاپن خارج نشده بود.»
البته در این میان، گروهی هم هستند که این اقدام را تنها راه نجات ماچا از انزوا می‌دانند و معتقدند «تنها چیزی که می‌تونه ماچا رو قابل تحمل کنه همینه». به‌نظر می‌رسد این کافه، ناخواسته یک همه‌پرسی ملی درباره طعم ماچا برگزار کرده و فعلاً جناح «فالوده و بهارنارنج» با اختلاف پیشتاز است. حالا باید منتظر ماند و دید موج بعدی این نوآوری‌ها ما را به کجا می‌برد.

کد خبر 973942

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فرهنگ عمومی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha