شهردار منطقه ۲۰ تهران گفت: ۸ هزار میلیاردریال اعتبار به منظور اجرای پروژه‌های آسفالت‌ریزی وبهسازی معابر این منطقه طی یک‌سال و نیم گذشته اختصاص یافته است. این میزان آسفالت‌ریزی در ۲۰ سال گذشته بی‌سابقه بوده است.

نشست

به گزارش همشهری آنلاین، رضا شنگی روز یکشنبه در نشست خبری اصحاب رسانه شهرستان ری ضمن تبریک روز خبرنگار و با اشاره به حجم گسترده فعالیت‌های عمرانی شهرداری در حوزه منطقه ۲۰ تهران (شهرری) اظهار داشت: در دوره مدیریت ششم شهری حدود ۲۷۰ هزار تن آسفالت در معابر منطقه پخش شده که بخش عمده آن به صورت مکانیزه و بخشی نیز به شکل مرمت و لکه‌گیری انجام شده است

وی ایجاد مراکز تفریحی و فضای سبز کوه بی بی شهربانو، احداث سایت لک لک ها، آبرسانی از تصفیه خانه جنوب تهران به قطب گردشگری و احداث سوله و زمین ورزشی تقی آباد را از جمله طرح های مهم در دست اجرای این منطقه برشمرد.

وی با اشاره به پروژه فضای سبز و جنگل‌کاری در مساحتی حدود ۴۲ هکتار افزود: تاکنون حدود پنج هزار میلیارد ریال برای این پروژه هزینه شده و خط انتقال آب مورد نیاز از تصفیه‌خانه جنوب تهران به طول ۱۳ کیلومتر نیز با اعتباری بیش از یکهزار و ۷۰۰ میلیارد ریال اجرا شده است.

احداث مجموعه‌های ورزشی فاقد سرانه ورزشی

شنگی از احداث مجموعه‌های ورزشی در محله‌های فاقد سرانه ورزشی خبر داد و یاد آور شد: با همکاری شرکت واحد اتوبوسرانی، زمینی به مساحت ۲ هزار مترمربع در اختیار شهرداری قرار گرفت که هم‌اکنون بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد.

وی ادامه داد: تکمیل مجموعه ورزشی زمین چمن بلوار بسیج و پروژه ورزشی از دیگر طرح‌هایی است که تا سه ماه آینده افتتاح خواهد شد. به این ترتیب سرانه ورزشی در تمامی ۲۰ محله منطقه ۲۰ تکمیل خواهد شد.

شهردار منطقه ۲۰ در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پروژه میدان معلم که بیش از ۱۵ سال متوقف مانده بود، اظهار داشت: با تغییر هندسه طرح و رفع معارضات ملکی، این پروژه مهم ترافیکی با احداث رم ۳۷۰ متری تکمیل می‌شود و گره ترافیکی شرق منطقه به طور کامل برطرف خواهد شد.

بهره‌برداری از ایستگاه میدان ری در نیمه نخست سال آینده
وی همچنین به پروژه خط ۶ مترو اشاره کرد و گفت: با تخصیص اعتباری بالغ بر ۲۲ هزار میلیارد ریال و تکمیل عملیات اجرایی، ایستگاه میدان شهرری نیمه نخست سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

شنگی افزود: علاوه بر این، چندین پروژه بزرگ پارکینگ شامل پارکینگ بغدادی، پارکینگ هزار واحدی در زمینی به وسعت ۱۱ هزار مترمربع و پارکینگ ضلع جنوب با ظرفیت چهار هزار و ۷۵۰ واحد و سرمایه‌گذاری بیش از ۵۴ هزار میلیارد ریال در دست اجراست.
این مسئول خاطرنشان کرد: این میزان آسفالت‌ریزی در ۲۰ سال گذشته بی‌سابقه بوده و رضایتمندی شهروندان را به همراه داشته است.

وی افزود: با توجه به رویکرد و شعار شهردار تهران و نگاه ویژه به مناطق جنوبی پایتخت، به‌ویژه منطقه ۲۰، تنها در حوزه آسفالت بالغ بر هفت تا هشت هزار میلیاردریال اعتبار در این مدت هزینه شده است.

شنگی با بیان اینکه این روند در سال جاری نیز ادامه دارد، گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون نزدیک به ۵۶ هزار تن آسفالت در معابر منطقه پخش شده و پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان سال این میزان به حدود ۱۰۰ هزار تن برسد.

این مسئول همچنین به اجرای همزمان پیاده‌روسازی، نهرها و جدول‌گذاری در معابر اشاره کرد و افزود: سال گذشته حدود ۷۰ هزار متر مربع پیاده‌روسازی انجام شد و امسال این رقم به ۱۰۰ هزار متر مربع خواهد رسید. همچنین حدود ۴۲ کیلومتر از نهرهای فرسوده و بلااستفاده جمع‌آوری و به کانال‌های مناسب تبدیل شده است.

وی پروژه‌های شاخص سال جاری را شامل بهسازی خیابان فدائیان اسلام (به طول ۸ کیلومتر رفت و برگشت)، خیابان شهید رجایی (۵ کیلومتر رفت و برگشت) و خیابان ۲۴ متری بیات برشمرد و یادآورشد: نوسازی کامل محله‌های نفرآباد و بهشتی نیز در دستور کار است که شامل جمع‌آوری انهار قدیمی، اتصال به شبکه فاضلاب شهری و بهسازی پیاده‌روها و معابر می‌شود.

شهردار منطقه ۲۰ تهران تأکید کرد: تلاش می‌کنیم تا پایان سال پروژه‌های عمرانی به گونه‌ای پیش برود که شرمنده مردم شهرری نباشیم و بتوانیم خدمتگزار شایسته‌ای برای شهروندان باشیم.

کد خبر 971734
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha