زرده تخم‌مرغ برای افراد مبتلا به کبد چرب در صورت مصرف متعادل و روش پخت سالم هیچ ضرری ندارد.

به گزارش همشهری آنلاین،‌کارشناس تغذیه گفت: زرده تخم‌مرغ برای افراد مبتلا به کبد چرب در صورت مصرف متعادل و روش پخت سالم هیچ ضرری ندارد. کلسترول موجود در زرده به‌شدت جذب نمی‌شود و این ماده سرشار از کولین است؛ ماده‌ای مفید برای متابولیسم چربی‌ها و جلوگیری از تجمع چربی در کبد. بهترین روش مصرف برای این افراد، تخم‌مرغ آب‌پز یا بخارپز بدون روغن است.

کد خبر 964839
منبع: صدا و سیما

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha