همشهری آنلاین: آب میوه‌ای که پاستوریزه‌نشده یا خام ممکن است مزه‌ای عالی داشته باشد، اما می‌تواند میکروب‌هایی داشته باشد که شما را بیمار کند.

 اغلب آب‌میوه‌هایی که در بازار موجودند یا با وسائلی مانند اشعه فرابنفش ضدعفونی می‌شوند یا با دادن حرارت پاستوریزه می‌شوند تا خطر انتقال بیماری‌های میکروبی منتقل‌شونده از راه غذا کاهش یابد.

از مصرف آب میوه‌های خام یا غیرپاستوریزه به خصوص در کودکان کمسن، سالمندان و دیگرانی که دستگاه ایمنی آنها دچار اختلال است، خودداری کنید.

 از مصرف آب میوه‌هایی که برچسب آنها در مورد پاستوریزه بودن یا نبودن چیزی ذکر نشده است، خودداری کنید.

HealthDay

کد خبر 96040

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز