0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 

اگر به دنبال یک دسر ساده، خوشمزه و لطیف هستید که با کمترین مواد اولیه آماده شود، دسر بیسکویتی گزینهٔ بی‌نظیری است؛ این دسر ترکیبی از طعم نرم بیسکویت، کارامل خوش‌عطر و خامهٔ لذیذ است که در کمترین زمان آماده می‌شود و مهمانان شما را شگفت‌زده خواهد کرد.  

به گزارش همشهری آنلاین، دسرها همیشه پای ثابت مهمانی‌ها و دورهمی‌های خانوادگی هستند، اما گاهی وقت کم یا دسترسی محدود به مواد اولیه پیچیده، ما را از درست کردن یک دسر ویژه بازمی‌دارد. خوشبختانه دسر بیسکوییتی با ترکیبی ساده و در عین حال خوش‌طعم، این مشکل را حل کرده است. این دسر نیازی به فر یا مهارت‌های خاص آشپزی ندارد و با چند مادهٔ در دسترس، به‌راحتی آماده می‌شود.

در ادامه، روش تهیهٔ این دسر دلچسب را قدم به قدم بخوانید.

دسر بیسکوییتی خوشمزه و لطیف

مواد لازم برای دسر بیسکویتی یخچالی

۲ پیمانه شیر پرچرب
۲ بسته پودر کارامل
۳ بسته بیسکوییت پتی بور وانیلی
۲ بسته خامه صبحانه (۲۰۰ گرمی)
۴ قاشق غذاخوری کرم بیسکوییت

با بیسکویت پتی بور چی درست کنم ؟ ؛ روش تهیه دسر بیسکویتی یخچالی ساده با بیسکویت پتی بور

طرز تهیه دسر بیسکویتی یخچالی

۱. حل کردن پودر کارامل: ابتدا پودر کارامل را در شیر سرد بریزید و کاملاً هم بزنید تا هیچ گلوله‌ای باقی نماند. قبل از روشن کردن شعله، مطمئن شوید که پودر کارامل به‌خوبی در شیر حل شده است.

۲. پختن مایهٔ دسر: مخلوط شیر و کارامل را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا ترکیب یکدست شود و به غلظت مناسبی برسد. این مایه، پایهٔ اصلی دسر شماست.

۳. لایه‌بندی دسر: در این مرحله، بیسکوییت‌ها را کف ظرف مورد نظر بچینید، سپس لایه‌ای از مایهٔ کارامل و شیر را روی آن بریزید. این کار را تا پر شدن ظرف تکرار کنید.

۴. اضافه کردن خامه و کرم بیسکوییت: برای طعمی بی‌نظیر، خامه صبحانه و کرم بیسکوییت را به‌صورت لایه‌ای یا روی دسر اضافه کنید.

۵. سرو کردن: پس از چند ساعت خنک شدن در یخچال، دسر شما آمادهٔ سرو است! می‌توانید آن را با تزئیناتی مانند پودر کاکائو یا خلال بادام میل کنید.

نکته: این دسر به دلیل بافت نرم و طعم ملایمش، انتخابی عالی برای کودکان و بزرگسالان است. همچنین می‌توانید آن را با بیسکوییت‌های مختلف یا افزودن موز و توت‌فرنگی متنوع‌تر کنید.

مزهٔ این دسر بیسکوییتی آنقدر دلچسب است که پس از اولین لقمه، عاشق آن خواهید شد!

کد خبر 953509

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

بیشتر

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۸:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۰
    3 0
    بیسکوئیت گرجی باشه کار نمی افته ؟ خخخ
  • IR ۰۰:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۱
    0 0
    اون بیسکوئیت لوتوس
  • مهرا IR ۱۷:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۱
    0 0
    هربیسکوییتی میشه چه گرجی باشه چه نسترن چه پتی بور کرم لوتوس باید حتما خارجی باشه ایرانیش طعمش خوب نیست اون بیسکوییت روی دسر می‌تونه ایرانی باشه