مجموع نظرات: ۰
یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۱
۰ نفر

بر اساس مطالعات اخیر مصرف روزانه تخم مرغ هیچ تاثیر سوئی بر چربی‌های خون و بافت کبد ندارد.

تخم مرغ

به گزارش همشهری آنلاین، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور غلط مبنی بر تاثیر مصرف تخم مرغ بر چرب شدن (سفت شدن) کبد، عنوان کرد که این باور فاقد شواهد علمی بوده و مصرف روزانه تخم مرغ هیچ تاثیر سوئی بر چربی‌های خون و بافت کبد ندارد.

درباره مصرف تخم مرغ و عوارض احتمالی آن در سفت شدن کبد در دوران سالمندی مطرح شده که بر اساس مطالعات اخیر مصرف روزانه تخم مرغ هیچ تاثیر سوئی بر چربی های خون و بافت کبد ندارد.

بر این اساس، مصرف تخم مرغ باعث چرب شدن کبد و فیبروز (سفتی) کبد نمی‌شود؛ بلکه به دلیل بالا بودن ارزش پروتئین سفیده تخم مرغ و زرده سرشار از کولین به عنوان یک منبع خوب غذایی در سنین سالمندی به حساب می‌آید و می‌تواند سرعت ایجاد سارکوپنی (تحلیل عضلات) را کاهش دهد.

منبع: عصر ایران
کد خبر 953078

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha