یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۳
۰ نفر

شهردار منطقه ۲ گفت: خطراتی که سالن جلسات برج میلاد را تهدید می‌کرد، رفع شد. اکنون این فضا به عنوان پارکینگ  استفاده می شود.   بنابراین، پروژه از مخاطره خارج شده و به وضعیت اولیه بهره‌برداری خود رسیده است.

صالحی

همشهری آنلاین - مهدی صالحی، در سیصد و بیست و ششمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با ارائه گزارشی درباره پروژه فاز ۲ میلاد گفت : قبلاً یک قرارداد مشارکتی با شرکت قدر منعقد شده بود که به دلیل عدم تعیین و پذیرش موضوع از سوی شورای عالی شهرسازی و معماری ایران در قالب پروژه ۱۲۰ هکتاری اراضی اطراف برج میلاد، امکان ادامه پروژه وجود نداشت. متأسفانه، پروژه گود در طول سال‌ها رها شد.

وی افزود: در سال ۹۹، مقرر شد که این موضوع پیگیری شود. شرکت قدر نیز به دلیل اینکه بخشی از ساختار ارکان نظامی کشور بودند و از فعالیت‌های انتفاعی ساختمانی منع شده بودند، تصمیم به اقاله قرارداد گرفتند. این قرارداد اقاله شد و خسارت‌هایی که در توافقنامه سال ۹۹ مورد توافق قرار گرفته بود، پرداخت شد. بنابراین، این قرارداد دیگر به عنوان تعهد شهرداری تهران محسوب نمی‌شود و اکنون محدوده کامل در اختیار شهرداری تهران برای موضوع سرمایه‌گذاری قرار دارد.

شهردار منطقه ۲ با تاکید بر اینکه تصمیمی که شورای عالی شهرسازی و معماری در سال ۱۴۰۰ گرفت، از نظر اقتصادی قابل توجیه نبود و درخواست اصلاحی برای این موضوع مطرح شد گفت: این پروژه به عنوان پروژه اچ وان شناخته می‌شود و حدود ۷۰ هزار متر مربع کاخ جشنواره در مصوبه سال ۱۴۰۰ پیش‌بینی شده است. قبل از این دوره نیز، عملاً امکان سرمایه‌گذاری در حال حاضر فراهم نیست.

وی با اشاره به اینکه با تصمیم شجاعانه و دقیقی که شورای اسلامی شهر تهران اتخاذ کرد، مقاوم‌سازی گود انجام شد گفت: خطراتی که سالن جلسات برج میلاد را تهدید می‌کرد، رفع شد. اکنون این فضا به عنوان پارکینگ استفاده می شود. بنابراین، پروژه از مخاطره خارج شده و به وضعیت اولیه بهره‌برداری خود رسیده است. طبیعتاً امیدواریم که کاربری اصلی خود را در قالب پروژه مشارکتی به زودی پیدا کند. لذا این بند کاملاً رفع شده و بار مالی از دوش شهرداری تهران برداشته شده است.

کد خبر 947182
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهردارى

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha