مجموع نظرات: ۲۸
شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۷
۵ نفر

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در پی کشته شدن سه آمریکایی و مجروح شدن سه نفر دیگر در تدمر سوریه گفت که انتقام بسیار جدی در راه خواهد بود.

ترامپ

به گزارش همشهری آنلاین ترامپ امروز (شنبه به وقت محلی) در شبکه اجتماعی تروث سوشال خود، نوشت: ما در سوگ از دست دادن سه سرباز میهن‌پرست آمریکایی بزرگ در سوریه، دو سرباز و یک مترجم غیرنظامی هستیم.

رئیس جمهور آمریکا افزود: همچنین برای سه سرباز مجروح دعا می‌کنیم که طبق آخرین تائید، حالشان خوب است.

ترامپ اضافه کرد: این یک حمله داعش علیه آمریکا و سوریه، در منطقه‌ای بسیار خطرناک از سوریه بود که به‌طور کامل تحت کنترل آنها نیست.

رئیس جمهور آمریکا با بیان اینکه احمد الشرع رئیس دولت موقت سوریه از این حمله به‌شدت عصبانی و متأثر است، گفت: اقدام تلافی‌جویانه‌ای بسیار جدی در راه خواهد بود. از توجه شما به این موضوع سپاسگزارم!

«شان پارنل» سخنگوی پنتاگون روز شنبه به وقت محلی درباره حمله در منطقه «تدمر» سوریه اعلام کرد: امروز [شنبه ۲۲ آذر] در تدمر سوریه، دو سرباز آمریکایی و یک مترجم غیرنظامی کشته شدند و ۳ تن دیگر زخمی شدند.

سخنگوی وزارت جنگ آمریکا افزود: این حمله زمانی رخ داد که سربازان آمریکایی در مأموریتی تلاش می‌کردند با رهبران محلی ارتباط برقرار کنند و مأموریت آنها با هدف پشتیبانی از عملیات مبارزه با گروه «داعش» و منع اقدامات تروریستی در منطقه، انجام می‌شد.

وی تصریح کرد: اسامی سربازان و اطلاعات شناسایی مربوط به یگان‌ آنها تا ۲۴ ساعت اطلاع‌رسانی نمی‌شود تا به خانواده‌های آنها ابلاغ شود و تحقیقات فشرده درباره این حمله در حال انجام است.

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا در منطقه خاورمیانه (سنتکام) نیز اعلام کرد: کمین مسلحانه در تدمر توسط یک مسلح منفرد از «داعش» صورت گرفت، که کشته شد.

این فرماندهی آمریکایی افزود: در تاریخ ۱۳ دسامبر (۲۲ آذر) ، در نتیجه حمله غافلگیرانه یک تیرانداز از داعش در سوریه دو عضو ارتش آمریکا و یک غیرنظامی آمریکایی (مترجم) کشته شدند و سه عضو نیروهای نظامی [متحد/ائتلاف] زخمی شدند. تیرانداز مورد مقابله قرار گرفت و کشته شد.

سنتکام اضافه کرد: به احترام خانواده‌ها و مطابق با سیاست وزارت جنگ، هویت اعضای نیروهای نظامی تا ۲۴ ساعت پس از اطلاع‌رسانی به نزدیکانشان فاش نخواهد شد.

کد خبر 1002238

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آمریکا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 15
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 13
  • IR ۲۳:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۲
    15 14
    سربازان شما سربازند ولی سربازان دیگر کشورها هیچ،خودپسند مغرور
  • IR ۲۳:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۲
    16 9
    نوش جان
  • محمود IR ۰۰:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۳
    15 8
    ملعونهای متجاوز
  • اکبردولتخواه IR ۰۱:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۳
    12 10
    اشتباه نکن مقاومت در حال تشدید است. گفته بودیم سوریه بر خواهد خواست
  • علی IR ۰۲:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۳
    11 7
    برید خودتان را سیاه کنید حتماً این هم یک نقشه جدید مانند برج های دوقلو هستند تا بهانه ای برای حمله شدید به سوریه و حزب‌الله.کشتن سربازان بیچاره تان هم کار خودتان است.جناب
  • همراه IR ۰۲:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۳
    15 7
    این بنگاهی احمق، دنیا رو با بنگاهش اشتباه گرفته.
  • IR ۰۵:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۳
    12 19
    انشالله خودت بمیری ترامپ روز مرگت جشن میگیرن
  • محمود IR ۰۵:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۳
    9 8
    این نشان می دهد مردم سوریه بشدت از امریکایی های حرامزاده و وحشی متنفرند و سوریه جای اشغالگران امریکایی نیست .
  • IR ۰۵:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۳
    9 8
    آمریکایی ها راهی جز فرار از منطقه ندارند
    • Borzoo NO ۰۲:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۴
      1 0
      هر شماها بگوئید راهی جز فرار ندارد باز چندین کیلومتر نزدیکتر میشود
  • رضا IR ۰۷:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۳
    11 11
    کشتن نیروهای نظامی امریکایی وظیفه انسانی همه دوستداران صلح و عدالت است. این وظیفه از سوی هرکس که انجام شود امری مقدس است
  • شهروند ایرانی IR ۰۸:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۳
    11 8
    کسی نیست به ترامپ بگوید نظامیان امریکایی در آنجا چه کار می کنند مگر سوریه خاک امریکاست که سربازان امریکا را در آنجا به کشتن می دهند.
  • IR ۰۸:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۳
    12 8
    عه شما کودن های آمریکایی که گفته بودید داعش را یه تنه نابود کردید پس چی شد
  • US ۱۱:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۳
    0 5
    آمریکایی و رژیم جعلی اسرائیل هر جا باشند جاسوس و متجاوز هستند پایتان را اندازه گلیمتان دراز کنید و کشورهای غصب شده و غارت شده را ترک کنید
  • سید محمد موسوی IR ۱۴:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۳
    0 2
    به نظرم وقت ضرورت تغییر در ساز و کار مدیریت جهان رسیده است و لازم است کشور ها به فکر تغییر باشند