مدیرکل استاندارد استان تهران نسبت به استفاده از فرآورده‌های لبنی سنتی عرضه شده در بازار به شهروندان هشدار داد.

لبنیات

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، قاسم فدوی افزود: استفاده از فرآورده‌های شیری (لبنیات) سنتی مانند شیر، پنیر، کره، ماست پرچرب، خامه و کشک به دلیل امکان اختلاط با چربی گیاهی توصیه نمی‌شود. در مقابل، فراورده‌های لبنی که در کارخانه‌های معتبر و دارای نشان استاندارد تولید می‌شوند، زیر نظر مدیرکنترل کیفیت (مستقر در واحد تولیدی) و سازمان ملی استاندارد ایران پایش می‌شوند.

وی با اشاره به ماده ۱۷ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد مبنی بر ارزیابی انطباق کالاهای داخلی و وارداتی که از لحاظ ایمنی، بهداشت و سلامت عمومی اهمیت دارند، ادامه‌داد: اداره‌کل استاندارد استان تهران در راستای اجرای این وظیفه، اقدام به نمونه‌برداری از برخی فرورده‌های شیری سنتی، به منظور بررسی تقلب اختلاط آنها با چربی گیاهی، در سطح شهر تهران کرده که طبق نتایج آزمون، وجود چربی گیاهی در درصدی از این نمونه‌ها مشاهده شد.

گفتنی است، طبق استانداردهای ملی ایران، شناسایی تقلب استفاده از چربی گیاهی در فراورده‌های شیری، با سنجش میزان استرول گیاهی، انجام می‌شود و مقدار استرول گیاهی در فراورده‌های شیری نباید بیشتر از سه درصد باشد.

کد خبر 945870

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۴:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۳
    0 0
    اين يک تبلغ هست برای کارخانه‌ها
  • IR ۱۷:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۳
    0 0
    اتفاقا به نظرم، لبنيات سنتی سالم تر بوده و به ماهيت فرآورده های لبنی نزديک تر می باشد، لبنيات کارخانه ای که 24 ساعت تبليغ آن ها را می شنويم، بی کيفيت و گران هستند!