دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۴
۰ نفر

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری تهران از اعمال تخفیف ۳۰ درصدی برای همه متقاضیان صدور پروانه ساختمانی و نظارت فنی تا پایان اردیبهشت‌ماه خبر داد.

ساخت و ساز در تهران

به گزارش همشهری آنلاین، علی خشنود، مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری تهران درباره اعمال تخفیف عوارض و بهای خدمات صدور پروانه ساختمانی گفت: با موافقت شورای اسلامی شهر تهران، تخفیف ویژه‌ای به صورت یک فرصت برابر، برای شهروندان در این حوزه فراهم شده است.

وی افزود: تمامی پرداخت‌های نقدی عوارض صدور پروانه ساختمانی در اردیبهشت‌ماه مشمول ۳۰ درصد تخفیف می‌شود.

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری تهران گفت: فرصت ایجاد شده شامل تمامی درخواست‌های صدور پروانه شهروندان حقیقی و حقوقی در مناطق ۲۲گانه شهرداری می‌شو د.

خوشنود با اشاره به کاهش تخفیف مذکور به صورت پلکانی تا پایان سال، اظهار کرد: با کاهش پلکانی تخفیف عوارض صدور پروانه ساختمانی، شهروندانی که در ماه پایانی سال جاری برای پرداخت عوارض اقدام کنند، مشمول ۱۵ درصد تخفیف خواهند شد.

کد خبر 945376
منبع: خبرگزاری شهر

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهردارى

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha