یکشنبه ۱۰ آبان ۱۳۸۸ - ۰۹:۴۴
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: این بیسکویت خوشمزه را در عرض 5 دقیقه تهیه کنید و همراه با قهوه داغ میل کنید.

دسر

زمان تهیه: 5 دقیقه

مواد لازم برای 6- 4 نفر:

کره / 100 گرم

آرد / 100 گرم

پنیر / 100 گرم

دانه رازیانه، زیره سبز و سیاه و دانه کنجد / مقداری برای رویه

برای براق کردن رویه:

زرده تخم‌مرغ / یک عدد

آب / یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

1- کره و پنیر و آرد را در یک غذاساز ریخته، آنقدر هم زنید تا خمیر نرم و روانی به دست آید.

2- خمیر را از دستگاه بیرون آورده و آن را به شکل لوله‌ای با قطر 5 سانتیمتر درآورید، سپس آن را در کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی محکم بپیچید و به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید.

3- زمانی که برای پخت بیسکویت آماده می‌شوید، فر را روی دمای 190 درجه سانتی‌گراد یا 5 گاز تنظیم کنید و دو عدد سینی مخصوص پخت را همراه با کاغذ کیک‌پزی، درون فر قرار دهید.

خمیر لوله‌ای شکل را از یخچال درآورده و تا حد امکان،‌ آن را به صورت نازک برش دهید تا بیسکویت‌ها تردتر شوند سپس آن‌ها را روی سینی پخت قرار دهید.

4- برای براق کردن سطح بیسکویت‌ها، زرده تخم‌مرغ را با یک قاشق چایخوری آب مخلوط کنید و روی بیسکویت‌ها بمالید.

زیره سبز و سیاه، رازیانه و کنجد را روی بیسکویت بپاشید.

5- حدود 5- 4 دقیقه، یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند، آن‌ها را حرارت دهید. پس از اینکه کاملا پخته شدند آن‌ها را از فر خارج کرده، بگذارید خنک شوند.

6- بیسکویت‌ها را در ظرف دربسته نگهداری کنید

کد خبر 94084
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز