همشهری آنلاین - شهره فرجی: این نان را متفاوت‌تراز دیگر نان‌ها تجربه کنید. تهیه و پخت آن به زحمتش می‌ارزه!!

آشپزی

مواد لازم:

آب ولرم: یک پیمانه

شیر بدون چربی در دمای اتاق: یک پیمانه

روغن: 4/1 پیمانه

آرد نان: 6- 5 پیمانه

شکر: 2/1 پیمانه

تخم‌مرغ بزرگ: 2 عدد همزده

نمک:‌ یک قاشق غذاخوری

مخمر فوری: 4 قاشق چای‌خوری

برای لعاب روی نان:

سفیده تخم‌مرغ: یک عدد

شیر: 3 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

1-  آب و شیر بدون چربی و روغن را با هم مخلوط کنید. یک و نیم پیمانه آرد به مخلوط اضافه کنید و آن را با یک قاشق چوبی آنقدر هم زنید تا روان شود.

2-  شکر و تخم‌مرغ‌ها را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا روان شوند.

3- مخمر را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید بدون در،‌ به مدت 15 دقیقه بماند.

4- سپس هربار 5/1 پیمانه آرد به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید توجه داشته باشید حتما نباید تمام آردها را به مخلوط اضافه کنید بلکه تا آنجا اینکار را ادامه دهید که مخلوط موقع هم زدن سفت و چسبنده شود ومقداری از آرد را کنار بگذارید.

5- به مدت 10 دقیقه خمیر را ورز دهید تا نرم شود.

6- خمیر را درون کاسه‌ای که قبلا کمی چرب شده بریزید و روی خمیر را کمی روغن اسپری کنید.

7- یک روکش پلاستیکی روی ظرف بکشید و به مدت یک ساعت آن را در جای گرمی قرار دهید.

8- روی سطح کارتان، کمی آرد بپاشید. خمیر را از وسط نصف کنید وآن را به شکل دو مستطیل به ابعاد 9 * 5 درآورید.

9- خمیرها را به شکل رولت درآورید و به خاطر داشته با هرچرخش یک فشار کوچک روی خمیر وارد کنید.

10- خمیرها را در دو قالب 9 * 5 قرار دهید و روی آن را یک روکش پلاستیکی بکشید و 60- 45 دقیقه صبر کنید تا خمیر به اندازه دو برابر حجیم‌تر شود.

11- روکش های هردو ظرف را بردارید و روی خمیرها، لعاب تهیه شده از شیر و تخم‌مرغ را بمالید، سپس 5 دقیقه صبر کنید و دوباره اینکار را انجام دهید.

12- هر دو ظرف را در دمای 375 درجه فر به مدت 35- 30 دقیقه حرارت دهید. سپس از فر خارج کنید و آنها را از قالب خارج کرده، بگذارید خنک شوند.

کد خبر 97487

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان