سه‌شنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۸:۴۱
۰ نفر

همشهری آنلاین: نان انگلیسی طعمی شیرین دارد و می‌توانید آن را با چای یا قهوه میل کنید.

نان انگلیسی

مواد لازم:

مایه خمیر:دو قاشق چایخوری

آب ولرم: یک دوم پیمانه

شکر : یک قاشق چایخوری

آرد ذرت: 130 گرم

آرد گندم سبوس‌دار: 200 گرم

آرد سفید شیرینی: 300 گرم

نمک : یک ونیم قاشق چای‌خوری

شکر: سه قاشق سوپ‌خوری

کره:  60 گرم

ماست معمولی: 450 گرم

زرده‌ی تخم‌مرغ: یک عدد

کنجد برای تزیین: به میزان لازم

طرز تهیه:

* ابتدا یک دوم پیمانه آب ولرم به همراه یک قاشق چای‌خوری شکر و مایه خمیر مخلوط کنید و به مدت 7 دقیقه کنار بگذارید تا عمل کند.

* در ظرف دیگری مواد خشک شامل؛ آرد ذرت، آرد گندم سبوس‌دار، آرد سفید شیرینی و نمک را با هم ترکیب کنید.

* در ظرف سوم کره‌ی نرم شده در دمای محیط را به همراه شکر و ماست با قاشق خوب مخلوط کرده، مایه خمیر عمل آمده را بیفزایید. سپس، مواد خشک را کم کم اضافه کنید.

* خمیر به دست آمده را به مدت 10 دقیقه ورز داده، آن را در ظرف بزرگی بگذارید و روی آن را با پارچه بپوشانید. خمیر را به مدت دو ساعت استراحت دهید.

* دو عدد قالب چهار گوش20 سانتی‌متری را چرب کنید. خمیر را به 8 قسمت تقسیم نمایید و به صورت چانه درآورید. چهار تکه از خمیر را در قالب قرار دهید و روی آن را بپوشانید.

* برای بار دوم، به مدت 45 دقیقه در قالب استراحت بدهید. روی نان را با زرده‌ی تخم مرغ آغشته کنید و مقداری کُنجد بپاشید.

* سپس، به مدت چهل دقیقه در طبقه‌ی وسط فر با حرارت 180 درجه‌ی سانتی‌گراد بپزید.

نان انگلیسی

www.masterchefmag.com

کد خبر 160340
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار