مجموع نظرات: ۰
پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۸
۱ نفر

حضور گلفروشان در مسیر بهشت زهرای تهران، نه تنها باعث بروز حوادث مختلف می شود، بلکه عامل بروز آسیب های مختلف هم هست. به همین دلیل مدیریت شهری طرح ساماندهی را شروع کرده است.

گل

همشهری آنلاین - بیشترین حضور دستفروشان به روزهای پایانی هفته می رسد، روزهایی که مسیر بهشت زهرا شلوغ است و این حضور خود باعث بروز ترافیک می شود. حالا مدیریت شهری طرح ساماندهی گلفروشان مسیر بهشت زهرا(س) را در برنامه دارد. تا جایکه مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر از آغاز طرح جلوگیری از بساط‌گستری گل‌فروشان در بزرگراه‌های منتهی به بهشت زهرا(س) از ۱۵ اردیبهشت‌ماه خبر می دهد.
برای پیگیری این موضوع مجتبی اقوامی‌پناه، مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر، به همراه حسین اخگرپور، شهردار منطقه ۱۹ و جمعی از مدیران و معاونان این شرکت، از وضعیت بساط‌گستری گلفروشان در بزرگراه‌های اطراف بهشت زهرا(س)، بازدید کردند. در این بازدید میدانی، وضعیت سد معبر و فعالیت گل‌فروشان سیار در بزرگراه‌های شهید هاشمی و تندگویان ارزیابی شد.

مجتبی اقوامی‌پناه در حاشیه بازدید می گوید: از ۱۵ اردیبهشت‌ماه با استقرار نیروهای شهربان و معبربان، از هرگونه بساط‌گستری گل‌فروشان در این معابر به‌صورت جدی جلوگیری خواهد شد.

کد خبر 940383
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha