مجموع نظرات: ۰
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۱
۰ نفر

بسیاری از روزه‌داران دوست دارندکه گاهی افطاری متفاوت داشته باشند و روزه خود را در مکان‌های خوش آب وهوا باز کنند.مکان‌هایی مانند دربند،درکه یا فرحزادکه هم فال و هم تماشا هستند واین فرصت را در اختیار گردشگران می‌گذارند تا بعد از افطار ساعتی رانیز به گردش و تفریح شبانه با خانواده ودوستان اختصاص دهند.

پاتوق های گردشگری

همشهری - سعیده مرادی: مناطق گردشگری خوش آب و هوای شمال تهران در شب‌های ‌ماه مبارک رمضان با رستوران‌ها و کافه‌های تا سحر فعال، منتظر و پذیرای گردشگران هستند. شناخته‌شده‌ترین آنها دربند، درکه و فرحزاد است.

دربند، درکه و فرحزاد، میزبان روزه‌داران

جذابیت گشت وگذار در مناطق گردشگری شمال تهران از جمله دربند، درکه و فرحزاد، طبیعت زیبا و لذت‌بردن از صدای رودخانه است. البته این مناطق پاتوق رستوران‌ها و سفره‌خانه‌هایی هستند که در شب‌های‌ماه رمضان، با منوی ویژه‌تری از روزه‌داران پذیرایی می‌کنند. صرف وعده افطاری لب رودخانه و در فضای طبیعی، خاطره ماندگار این ‌ماه رمضان شما خواهد شد. اگرچه ساعت شلوغی این مناطق در روزهای عادی از غروب تا نیمه‌های شب است، اما در شب‌های ماه رمضان می‌توان شاهد جمعیت بیشتری بود که برای تفریح به این محل می‌آیند. حواستان باشد که این شب‌ها هوای این مناطق کوهستانی سرد است و حتما لباس گرم همراه داشته باشید.

کوهپیمایی متفاوت

برای قدم‌زدن در مسیر اصلی دربند و درکه، لازم است کمی کوهپیمایی کنید اما اگر انتخاب شما برای این شب‌ها رفتن به فرحزاد است، به کوهپیمایی نیاز ندارید. برای رسیدن به دربند از میدان تجریش خیابان دربند را به سمت شمال و میدان دربند پیش بروید. برای رسیدن به محدوده تفریحی درکه هم باید خودتان را به شمال‌ غرب تهران برسانید. بهتر است وارد بزرگراه شهید چمران شوید و پس از عبور از خیابان‌های یمن و رشیدالدین فضل‌الله، به خیابان داودیان برسید تا بتوانید مسیر درکه را پیش بگیرید. برای تفریح در فرحزاد هم از طریق بلوار فرحزادی و بزرگراه یادگار امام می‌توانید به این منطقه دسترسی پیدا کنید.

افطاری در کنار رودخانه

کد خبر 930231
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha