سه‌شنبه ۵ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۰
۰ نفر

فریسا نکومنش‌راد، مربی بین المللی غواصی و پاراگلایدر، فعال اجتماعی و ازخیّران محله بریانک است. او برای تسهیل مشکل و کمک به همسایه قول معروف به هر دری می‌زند و از شورای‌شهر و تا مجلس خلاصه هر راهی که در آن امکان تأمین نیازهای اهالی بریانک باشد، دریغ نمی‌کند. قصه این دختر خیر پر جنب و جوش را بخوانید.

فریسا راد

همشهری آنلاین- زهرا سرویان : محمدحسن ابراهیمی از اهالی قدیمی بریانک با بیان اینکه خانم نیکومنش‌کافی است در محله چهره‌ همسایه‌ای را درهم ببیند، تا از اصل ماجرا خبردار نشود ول کن ماجرا نیست. می‌گوید: «برای انجام کار خیر همیشه سرش درد می‌کند و هر جا برای همسایه‌ها کوچک‌ترین مشکلی را احساس کند از وزیر و وکیل آنقدر پیگیری می‌کند تا بتواند مشکل پیش آمده را حل کند. شده مورد غضب مسئول مربوطه قرار بگیرد اما حتماً باید نتیجه و پاسخ کارش را دریافت کند.»

خواندنی‌های بیشتر را اینجا دنبال کنید

فریسا در باره ماجرای ورودش به کار خیر در میان همه مشغله‌های ورزشی‌اش، می‌گوید: «با توجه به بافت جغرافیایی و فرهنگی محله امکان ورزش کردن برای بانوان چندان مهیا نیست و فقر حرکتی یکی از اصلی‌ترین مشکلات بانوان است و دلیل بسیاری از همین کمردردها و پادردهای شایع که این روزها حتی زودتر از دوران میانسالی سراغ خانم‌های محله آمده همین کمبود فقر حرکتی است. از طرفی، برخی سالمندان در مورد بیماری‌های زمینه‌ای و شایع سالمندی هیچ اطلاعات و آگاهی ندارند. حتی بسیاری از آنها توان مالی چندانی برای مراجعه به پزشک هم ندارند و نمی‌دانند کجا مراجعه کنند. با ارتباطی که با شورای‌شهر و دوستانم داشتم ابتدا تصمیم گرفته شد که کادر درمانی در مرکز بهداشتی اکبرآباد در سه‌راه اکبرآباد اضافه شود تا برای کسانی که امکان‌ تردد به سایر نقاط شهر را ندارند از امکانات همین مرکز بهره‌مند شوند. دوره‌های آموزشی آشنا با بیماری‌های شایع سالمندی را در سرای محله برگزار کردیم. برای یک عده اهالی که مشکل بینایی داشتند، هماهنگ شد تا در کلینیک نور ویزیت رایگان شوند.»

فریسا نکومنش در ایجاد امنیت اجتماعی و روحی میان اهالی فعالیت‌های زیادی را انجام داده است. او در این ‌باره می‌گوید: «سلامت جسم و روان هر دو به‌هم گره خورده و وقتی از سلامتی صحبت می‌کنیم فقط منظور مشکلات و بیماری‌های جسمی نیست چه بسا ریشه بسیاری از مشکلات جسمی دغدغه‌های روانی است. به همین دلیل سعی می‌کنم در ارتباط با اهالی سراغ آسیب‌دیده‌های اجتماعی بروم. برای مشاوره یا پیگیری کارشان حتماً آنها را به دوستانم و آشنایان و مشاوران معرفی می‌کنم.»

کد خبر 928965

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha