سه‌شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۳
۰ نفر

به گفته متخصصان، شیرین‌کننده‌های مصنوعی مانند «استویا» و «آسپارتام» در نوشابه‌های رژیمی، باعث افزایش ولع به غذاهای شیرین و چربی در بدن می‌شود.

توزیع همه شیرینی‌های یک قناد عید غدیر

محققان می‌گویند شیرین‌کننده‌های مصنوعی مانند «استویا» و «آسپارتام» در نوشابه‌های رژیمی، باعث افزایش ولع به غذاهای شیرین و چربی در بدن می‌شود. رژیم غذایی سالم، خواب مناسب و کاهش مصرف شیرین‌کننده‌های مصنوعی می تواند منجر به کاهش میل به شیرینی شود.

کد خبر 924751
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha