شنبه ۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۷
۰ نفر

معمولا میگو را با سس تارتار سرو می‌کنند ولی میگوی کبابی با سس قرمز تند و تیز هم طعم دیگری دارد.

میگو

همشهری آنلاین: چینی‌ها بوی زهم ماهی و میگو را با سس‌های مختلف می‌گیرند.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر

۲۴ عدد میگوی درشت
آب یک عدد لیموترش
۱ ق‌چ پودرفلفل پاپریکا
نوک ق‌چ پودر آویشن
۱ عدد برگ بو
روغن مایع به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد لازم برای سس

۱ عدد پیاز(خرد شود)
۵۰۰ گرم پوره گوجه‌فرنگی
۴ ق‌س آب گوجه‌فرنگی
۲ /۱ عدد فلفل سبز (خرد شود)
۱ حبه سیر(له شود)
۱ ق‌س سویا سس

۱. میگوها را پاک کرده و بعد از شستن در کاسه‌ای بریزید. برای مزه‌دار کردن آن از نمک و فلفل پاپریکا و سیاه، آب لیموترش، برگ‌بو و آویشن استفاده کنید. در ظرف را بگذارید و در یخچال قرار دهید تا میگوها طعم‌دار شوند.

۲. برای درست کردن سس همه مواد لازم برای سس را در دستگاه غذاساز یا خردکن بریزید و سسی یکنواخت تحویل بگیرید. سس را در کاسه‌ای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا پخته و غلیظ شود.

۳. میگوها را با همان مواد طعم‌دهنده و کمی آب بپزید. شعله بالای فر (گریل) را روشن کنید تا فر گرم شود سپس هرکدام از میگوها را در یک سیخ‌چوبی قرار داده و دو طرف آن را با روغن چرب کنید. میگوهای سیخ شده را در فر قرار دهید تا با درجه حرارت کم بپزند.

کد خبر 819928
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۲۲:۲۷ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۹
    0 1
    اصلا استفاده از لیمو ترش در هنگام پخت غذاهای دریایی اشتباه است ، طعم رو خراب می کنم ، با لیموترش مزه دار نمی کنند بافتش نابود میشه ، بله سسی که جدا تهیه میشه رو با لیموترش میشه اما مزه دار کردن و پختنی که لیموترش هم قبلش زده باشین مزه رو خراب می کند.