مجموع نظرات: ۰
چهارشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۷
۰ نفر

اگر از درست کردن ساندویچ در نان باگت خوشتان آمده ولی به فکر سلامتی فرزندتان هستید و با درست کردن غذاهای سرخ کردنی برای او موافق نیستید، از طرفی دیگر می‌خواهید در ساندویچ مرغ‌های معمول هم تنوعی ایجاد کنید، به پیشنهاد ما عمل کنید.

ساندویچ

همشهری آنلاین:  در این روش همه مراحل پخت غذا در مایکروفر انجام شده و از روغن و سرخ کردن هم اثری نیست.

مواد لازم برای ۴ نفر

۸  عدد فیله مرغ
۲ /۱ قرص عصاره پیاز
۲ /۱ قرص عصاره سیر و زیتون
۱۰۰ گرم زرشک
۱۵۰ گرم قارچ
۲ ق س زعفران آب کرده
۳ ق س جعفری ریز خرد شده
۲ /۱ ق س سس خردل
۲ /۱ ق س سس مایونز
۵۰ گرم کره
۱ ق س آب ‌لیمو ترش تازه
نان باگت به تعداد لازم
مقداری پودر پاپریکا
کمی پودر آویشن
پنیر پیتزا به مقدار لازم

۱. فیله مرغ را شسته و به شکل خلال‌های نازک یا مکعب‌های کوچک (نگینی) خرد کنید. سپس آنها را در ظرفی شیشه‌ای (مخصوص مایکروفر) قرار داده و با کره مخلوط کنید. ظرف را درون مایکروفر گذاشته و با بالاترین قدرت (صددرصد) به مدت دو دقیقه بدون در حرارت دهید.

۲. قارچ‌ها را هم شسته و به صورت ورقه‌ای نازک خرد کنید. حالا ظرف مرغ را از دستگاه بیرون آورده کمی هم بزنید. قارچ‌ها را هم افزوده و دو دقیقه دیگر با همان شرایط حرارت دهید.

نکته: هنگام تفت دادن مواد، بهتر است چندین بار در دستگاه را باز کرده و مایه را خوب هم بزنید تا همه مواد به شکل یکنواخت تفت داده شوند.

۳. بعد از سرخ شدن مرغ و قارچ، ظرف را بیرون آورده، قرص‌های عصاره (پیاز و سیر و زیتون) را با دست پودر کرده روی مواد بریزید. زرشک و زعفران را هم اضافه کرده، مواد را هم بزنید. جعفری ریز خرد شده، آبلیموی تازه، پودر آویشن و پاپریکا را هم افزوده و دوباره مواد را هم بزنید تا خوب مزه‌دار شوند.  

۴. حالا ظرف را در مایکروفر قرار داده، بدون درپوش با قدرت بالا (صددرصد) با سیستم مایکروفر به مدت دو- سه دقیقه حرارت دهید. البته باز در این فاصله زمانی چند بار در مایکروفر را باز کنید و مواد را دوباره هم بزنید. بعد از این مدت ظرف را بیرون آورده بگذارید کمی مواد خنک شوند. بعد سس‌ها (مایونز و خردل) را بیفزایید و دوباره هم بزنید تا مواد با هم به خوبی مخلوط شوند.

۵. نان‌های باگت را روی تخته آشپزخانه یا سطح صافی قرار دهید و با چاقوی دندانه‌دار اره‌ای آنها را به تکه‌های کوچک‌تر با طول پنج تا هفت سانتی‌متر برش بزنید. حالا آنها را روی میز گذاشته و مقداری از خمیر وسط نان را بردارید تا به شکل یک کاسه درآیند. یعنی همه خمیر نان‌ها را خالی نکنید، مقداری هم در قسمت پایین باقی بگذارید.

۶. حالا مواد داخل ساندویچ‌ها را که قبلا آماده کرده‌اید با قاشق در نان‌های کاسه‌ای شکل ریخته و درون حفره نان را پر کنید. روی مواد را هم مقداری پنیر پیتزا بریزید و سپس کمی پودر پاپریکا بپاشید. همه نان‌ها را از مواد پر کنید و رویشان را با پنیر پیتزا بپوشانید.

۷. وقتی تمام تکه نان‌ها از مواد آماده پر شدند رویشان را پنیر ریخته و آنها را روی سه‌پایه فلزی مخصوص مایکروفر بگذارید. سه‌پایه را در دستگاه مایکروفر بگذارید. نان‌ها را با سیستم گریل به مدت پنج تا هشت دقیقه حرارت دهید تا پنیر روی ساندویچ‌ها آب شده و روی آنها طلایی شود.

نکته: میزان برشتگی نان‌ها و تغییر رنگ پنیر روی ساندویچ‌ها به نوع پنیر و سلیقه شما بستگی دارد. اگر ساندویچ‌هایتان را برشته‌تر دوست دارید، مدت زمان گریل کردن را بیشتر کنید.

یه جور دیگه

در صورت تمایل می‌توانید مقداری پنیر رنده شده با مواد مخلوط کنید و بعد حفره‌های داخل نان‌ها را با آن پر کنید و روی نان را با پنیر بپوشانید.

فوت و فن

اگر همه ساندویچ‌ها همزمان روی سه‌پایه مایکروفر جا نمی‌شوند آنها را به چند گروه تقسیم کرده و عمل پخت و گریل کردن را چند بار تکرار کنید.

کد خبر 793647
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha