مجموع نظرات: ۰
چهارشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۲ - ۰۷:۱۲
۰ نفر

آنهایی که شکلات دوست دارند مطمئنا از خوردن هر دسر و شیرینی‌ای که با شکلات درست می‌شود هم لذت می‌برند.

کیک شکلات و بادام

همشهری آنلاین: این هم یک کیک شکلاتی است با بافت بادامی.

مواد لازم برای ۱۰ نفر

۱۷۵ گرم کره
۲۲۵ گرم شکلات تخته‌ای سیاه (خرد شود)
۳ ق س آب
۱۵۰ گرم شکر قهوه‌ای
۲۵ گرم پودر بادام
۳ ق س آرد
۴ /۱ ق چ سرخالی بیکینگ پودر
۵ عدد تخم‌مرغ (زرده از سفیده جدا شود)
۱۰۰ گرم مغز بادام بدون پوست  (ریز خرد شود)
به مقدار لازم پودر قند (برای تزئین)
به مقدار لازم کره (برای چرب کردن)
به مقدار لازم خامه زده شده  و میوه‌های فصل برای سرو

۱. قالب کیک گردی به قطر ۲۳ سانتی‌متر انتخاب کنید و کف آن را با کاغذ شیرینی‌پزی بپوشانید. شکلات را هم به همراه آب در قابلمه کوچکی بریزید و روی شعله ملایم آن‌قدر هم بزنید تا آب شود. سپس از روی حرارت بردارید و شکر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا دانه‌های شکر هم ناپدید شوند.  

۲. کره را خرد کرده و تکه‌های آن را به شکلات آب شده اضافه کنید. آرد، بیکینگ‌پودر و پودر بادام را هم به این مخلوط بیفزایید. زرده‌های تخم‌مرغ را دانه‌دانه اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن خوب بزنید.  

۳. سفیده‌های تخم‌مرغ را در ظرف تمیزی بریزید و با همزن آن‌قدر بزنید تا حالت پف‌دار و سفت پیدا کند سپس با قاشق فلزی به مخلوط شکلاتی اضافه کنید. مغز بادام خرد شده را هم بریزید و با مواد به آرامی مخلوط کنید. حالا مایه کیک آماده است، آن را در قالب بریزید و در فر اجاق‌گاز که از یک ربع پیش با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت یا شماره ۴ گرم شده است، مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه حرارت دهید.  

۴. بعد از اینکه کیک پخت، آن را از فر بیرون آورده و نیم ساعت کناری بگذارید تا سرد شود سپس آن را برگردانده و روی آن پودر قند بریزید. این کیک را به همراه میوه‌های بهاری و در صورت دلخواه خامه زده شده سرو کنید.

یه‌جور دیگه

شما می‌توانید به جای استفاده از مغز بادام خام ابتدا آن را در تابه‌ای به مدت دودقیقه بو بدهید و سپس خرد کرده و به مایه اضافه کنید.

فوت‌وفن

این کیک بعد از پخت ترک می‌خورد؛ نگران نشوید.

کد خبر 774505
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha