مجموع نظرات: ۰
چهارشنبه ۷ تیر ۱۴۰۲ - ۰۳:۰۱
۰ نفر

اگرچه خیلی از شیرینی‌های به ظاهر به هم شبیه هستند ولی وقتی با توجه به مواد لازم و دستور پختشان عمل کنید، می‌بینید که طعم و مزه‌شان با هم زمین تا آسمان فرق می‌کند.

شیرینی قلبی

همشهری آنلاین: شیرینی قلب‌های شکلاتی به خاطر اندازه کوچک‌شان برای دورهمی‌ بسیار مناسب است.

مواد لازم 

۱۲۵ گرم آرد شیرینی
۸۰ گرم کره
۸/۱  ق چ نمک
۵۰ گرم پودر قند
یک عدد زرده تخم‌مرغ
۸ /۱ ق چ وانیل
به مقدار لازم شکلات تخته‌ای

۱. کره را در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود سپس با دور کند همزن، بزنید. بعد پودر قند به آن اضافه کنید و دو تا سه دقیقه بزنید. کمی که سبک شد، زرده تخم‌مرغ را همراه با وانیل بیفزایید و حدود دو تا سه دقیقه بزنید.

۲. نمک را با آرد مخلوط کرده و یکی دو بار الک کنید سپس کم‌کم به مخلوط بیفزایید. حالا خوب با دست ورز دهید تا خمیری یکدست و لطیف به دست آید. خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و مدت دو تا سه ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

۳.  خمیر را از داخل کیسه دربیاورید و بین دو لایه کیسه گذاشته و با وردنه باز کنید تا قطری به اندازه نیم سانتی‌متر پیدا کند. حالا با قالب‌های مورد نظرتان خمیر را قالب بزنید. در فاصله زمانی قالب زدن فر را با درجه ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

۴. سینی را چرب کرده و شیرینی‌های قالب زده شده را در سینی بچینید و مدت ۱۳ دقیقه حرارت دهید. بعد از اینکه شیرینی‌ها خنک شدند، آنها را داخل شکلات ذوب شده بزنید و کناری بگذارید تا شکلات خودش را بگیرد. البته یادتان نرود روی سطح شکلات را هم با ترافل رنگی تزئین کنید.

کد خبر 769692
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha