مقام مسئول در وزارت بهداشت در پاسخ به انتقاد یک مقام وزارت خارجه از وزارت بهداشت درخصوص انتقال دانشجویان ایرانی خارج از کشور به داخل گفت: این سختگیری نیست، این حمایت از حقوق شهروندان ایرانی است و ما در وزارت بهداشت نمی‌توانیم جان مردم را به آدم‌هایی بسپاریم که توان عملی مناسب و مهارت لازم را ندارند.

غلامرضا حسن زاده

به گزارش همشهری آنلاین، دکتر غلامرضا حسن‌زاده دبیر شورای عالی برنامه‌ریزی علوم پزشکی در وزارت بهداشت در پاسخ به انتقاد محمدامین غفارزاده معاون امور دانشجویان و مدارس ایرانی خارج از کشور وزارت امور خارجه از سختگیری وزارت بهداشت در انتقال دانشجویان گروه پزشکی به دانشگاه‌های داخل گفت: در پاسخ به این موضوع چند نکته لازم است گفته شود.

وی افزود: کسانی که برای تحصیل به دانشگاه‌های خارج از کشور می‌روند و من‌جمله برای تحصیل در رشته‌های علوم پزشکی می‌روند عمدتاً به رشته دندانپزشکی و پس از آن پزشکی و تعداد کمتری داروسازی و تعداد خیلی کمتری فیزیوتراپی می‌روند، عمده این افراد کسانی هستند که در کنکور سراسری نتوانستد نمره کافی را برای ورود به این رشته‌ها در داخل کشور کسب کنند. در واقع این افراد به نوعی کنکور را دور زده‌اند.

دلیل انقاد از انتقال دانشجویان خارج کشور به داخل

حسن‌زاده اظهار داشت: دلیل اینکه دوستان وزارت امور خارجه به شرایط انتقال انتقاد می‌کنند این است که برخی از این افراد هم درگیر و دخیل در فرآیند این نقل و انتقال دانشجویان هستند. برخی از آنها در محل مأموریت شأن با این موضوع بسیار مواجه می‌شوند و برخی از آنها ممکن است به دلیل مأموریت‌های کاری شأن فرزندان شأن با این مسئله مواجه شده باشند.

وی یکی از مهم‌ترین دلایل سختگیری وزارت بهداشت برای عدم انتقال همه دانشجویان متقاضی انتقال را دور زدن کنکور برشمرد و گفت: افرادی که در کنکور نمره نمی‌آورند به خارج از کشور می‌روند. عمدتاً این افراد به رشته‌های پرمتقاضی و پرطرفداری می‌روند که قبول شدن اش در ایران بسیار سخت است. در کنکور سراسری داخل کشور افرادی در رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی قبول می‌شوند که نمره‌های بالا و رتبه‌های خیلی خوب دارند و به خاطر این نمره و رتبه زحمت می کشند و تلاش می‌کنند و در دانشگاه‌ها قبول می‌شوند.

این مقام مسئول وزارت بهداشت گفت: اما در مقابل عده‌ای هستند که بعد از اینکه هیچ جا قبول نشدند می‌روند به خارج و پس از اینکه در رشته‌ها و دانشگاه‌ها بی کیفیت می‌روند می‌خواهند برگردند و در دانشگاه‌های داخلی درس بخوانند.

ایجاد مشکل برای وزارت بهداشت با انتقال فرزندان و اقوام و دور زدن کنکور

وی اظهار داشت: نکته بعدی موضوع خروج ارز از کشور است. به نظر می‌رسد که همکاران وزارت امور خارجه باید توجه داشته باشند که وقتی به این موضوع می‌پردازند و این روند را ترغیب می‌کنند و اینگونه سیاه‌نمایی می‌کنند، برای وزارت بهداشت مشکل ایجاد می‌کنند. با انتقال فرزند و اقوام یک موجی را به وزارت بهداشت تحمیل می‌کنند که افرادی که کنکور را دور زده اند می‌خواهند به ایران برگردند در حالی که دانشگاه‌های ما ظرفیت و فضای کافی برای پذیرش این افراد را ندارد.

فارغ‌التحصیلی در رشته‌های بدون شغل و تربیت آدم‌های بیکار

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی گفت: بیانات مقام معظم رهبری در ۲۲ فروردین ۱۴۰۲ در نشست رمضانی با دانشجویان بیانات راهگشایی است. ایشان فرمودند «رشته هایی که واقعاً مورد نیاز کشور نیست و آدم‌ها بیکار می‌مانند نباید گسترش پیدا کند». بعد ما با این صحبت‌ها رشته‌های گروه پزشکی را داریم به سمتی می بریم که آدم‌های بیکار و بدون شغل از این رشته‌ها فارغ التحصیل شوند که این نگرش بسیار خطرناک است.

وی افزود: در حالی که ما در کشور باید مدافع این باشیم که ارز از کشور خارج نشود، معاون وزارت امور خارجه بگوید که با وجود اینکه این افراد ارز از کشور خارج کرده اند حالا این افراد را بیاوریم به داخل کشور! به نظر می‌رسد این موضوع با وظیفه وزارت امور خارجه منافات دارد.

حسن‌زاده خاطرنشان کرد: نکته بعدی کیفیت پایین دانشگاه‌ها است. افرادی که به قصد دور زدن کنکور به خارج از کشور می‌روند معمولاً به دانشگاه‌های تراز اول نمی‌روند بلکه به کشورهایی می‌روند که دانشگاه‌های با کیفیت پایینی دارند تا هزینه کمتری کنند. ضمن اینکه آموزش این دانشگاه‌ها آموزش مناسبی نیست برای کسانی که می‌خواهند در آینده با جان مردم سروکار داشته باشد.

این مقام مسئول وزارت بهداشت یادآور شد: از همه این موارد مهم‌تر مسئله فرهنگ است. بسیاری از این افرادی که برای تحصیل به خارج از کشور می‌روند در سنی هستند که ممکن است مشکلات فرهنگی برای آنها ایجاد شود، ما باید خانواده‌ها را حتماً با مشکلاتی که فرزندان شأن ممکن است با آن در این کشورها مواجه شوند، آشنا کنیم. اتفاقاً وزارت خارجه به این مشکلات فرهنگی باید توجه ویژه ای داشته باشند.

۲ درصد ظرفیت انتقال دانشجویان ایرانی به داخل کشور

وی درباره دلیل انتخاب ۲ درصد ظرفیت انتقال دانشجویان ایرانی به داخل کشور گفت: ما باید در این زمینه از شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکر کنیم. شورای عالی انقلاب فرهنگی با درک موضوع و تشخیص دقیق اعلام کرد که دانشجویان انتقالی باید امتحان دهند. در جلسات و کمیسیون‌های مختلف شورای عالی انقلاب فرهنگی بحث شد که از میان کسانی که در کنکور شرکت می‌کنند چند درصد وارد رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی می‌شوند. در عمل ۲ درصد افراد در این رشته‌ها پذیرفته می‌شوند و دلیل انتخاب ۲ درصد هم این است.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی افزود: حال ما انتظار داریم که فردی با معدل دیپلم ۱۰ و ۱۲ و رشته غیر مرتبط رفته در یک دانشگاه بدون تأیید خارجی تحصیل می‌کند را انتقال دهیم به داخل کشور و او را در کنار کسی که ۱۲ سال زحمت کشیده و رشته پزشکی در یک دانشگاه علوم پزشکی قبول شده، بنشانیم! این نگرش بسیار خطرناکی است.

وی گفت: ما باید به دانشجویان ایرانی در خارج از کشور کمک کنیم اما باید در حدود و اختیاراتی که داریم به این دانشجویان کمک کنیم. باید برنامه ریزی کنیم با آدم‌هایی که با جان مردم سروکار دارند بتوانند توانمندی لازم و شایستگی حرفه‌ای لازم را داشته باشند.

آیا مسئولان حاضرند فرزند و خانواده خود را به یک پزشک و دندانپزشک بی‌سواد بسپارند؟

حسن‌زاده اظهار داشت: آیا دوستان مسئول در وزارت امور خارجه آیا حاضرند که درمان فرزند و خانواده خود را به یک پزشک و دندانپزشک بیسواد که هیچگونه تعهدی ندارد، بسپارند؟ آیا حاضر هستند پیش جراحی بروند که هیچ گونه مهارتی ندارد؟ فردی از ایران می‌رود در یکی از کشورهایی که نام آن را نمی برم و دوره ۳ ساله تخصص را که در ایران چهار ساله است را در مدت سه ماه و دو روز به صورت ترددی گذرانده، آیا می‌توانیم به آن مدرک بدهیم؟ آیا مسئولان به این گونه متخصصان اعتماد می‌کنند؟ خیر آنها هم به دنبال بهترین پزشکان و متخصصان هستند.

وی گفت: چگونه است که کیفیت آموزش را فدای این موضوع کنیم که بگوییم وزارت امور خارجه به دنبال کار مردم است و وزارت بهداشت سختگیری می‌کند. این سختگیری نیست این حمایت از حقوق شهروندان ایرانی است. ما در وزارت بهداشت نمی‌توانیم جان مردم را بسپاریم به آدم‌هایی که توان عملی مناسب ندارند و مهارت لازم را کسب نکرده اند.

سختگیری وزارت امور خارجه برای چیست؟/ مسئولان نباید سیاه‌نمایی کنند

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی درخواست کرد مدیر مربوطه در وزارت امور خارجه در این باره توضیح دهد که مفهوم این نوع سختگیری و وزارت امور خارجه پیگیر آن هستند چیست؟ مسئولان نباید کاری کنند که در جامعه یک سیاه نمایی اتفاق بیافتد که وزارت بهداشت نمی‌خواهد تعداد پزشکان زیاد شود!

وی یادآور شد: ما بارها گفته ایم که در رشته پرستاری به نیروی انسانی نیاز داریم. اگر واقعاً افرادی که برای تحصیل به خارج می‌روند قصدشان رفع نیاز کشور و خدمت به کشور است می‌توانند در رشته پرستاری ادامه تحصیل دهند. وزارت بهداشت با دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه‌های علوم پزشکی داخل کشور هماهنگ کرده است که این افراد می‌توانند از سال اول به عنوان دانشجوی پرستاری وارد شوند و چهار سال پرستاری بخوانند. 

این مقام مسئول وزارت بهداشت گفت: تربیت دانشجو در رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی بالاترین میزان هزینه را برای کشور دارد و ما نمی‌توانیم هزینه بالا را صرف افرادی کنیم که به قصد دور زدن کنکور با پایین‌ترین نمره‌ها قصد دارند بازگردند.

کد خبر 769581
منبع: مهر

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آموزش

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 31
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 15
  • عجیب IR ۱۲:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۵
    28 10
    درود بر شرفِ وجدانِ بیدار
    • IR ۰۰:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۶
      2 1
      متاسفانه همه چیزرفته رفته این طورشده سوالات راحت لومی ره ودراینده پزشکان کشنده،مهندسان خطرافرین،معلمان بی سواد،کارمندان ناکارامد،و...خواهیم داشت
  • QA ۱۵:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۵
    12 14
    اگر فرض کنیم که این گونه افراد با معدل بالا هستند و در دانشگاه های تراز بالا تحصیل می کنند(که اینگونه نیست) باز هم چون کنکور را دور زده اند سزاوار نیست وارد دانشگاه داخل کشور شوند، اگر واقعاً در دانشگاه ها ظرفیت پذیرش وجود دارد، ظرفیت پذیرش دانشجو از طریق کنکور سراسری را افزایش دهید.
  • علی IR ۱۶:۳۷ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۵
    24 7
    پس شما ... .... .... .... نظرت در مورد سهمیه‌های بی سواد چیه؟
  • IR ۱۷:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۵
    35 2
    لطفا درباره فروش صندلی پزشکی و ...وفروش سئوالات کنکور هم نظر بدین که خودم شاهد بودم فردی سال 98باخرید سئوال کنکور در حال حاضر دانشجوی دندانپزشکی می‌باشد
    • IR ۱۸:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۵
      12 1
      دقیقاااا👍
  • منا IR ۱۷:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۵
    26 5
    حالا نه که اینایی که داخلن همه سهمیه ای و بیسواد نیستن!!!!!!!
  • US ۱۷:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۵
    22 7
    من خانمی را می شناسم لیسانس خودش را با نمره بالا از دانشگاه صنعتی شریف گرفت و برای تحصیل با گرفتن بورسیه تحصیلی از یکی از دانشگاه های امریکا عازم این کشور شد و ی بعد از گرفتن مدرک دکترا هم اکنون مشغول تحصیل در یکی از دانشگاههای آمریکا هست و هیچ علاقه ای هم ندارد به ایران برود نیازی به ذکر دلایلش نیست همه مردم می دانند ... ... ... ..... ...
    • علي IR ۲۳:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۵
      4 3
      دقيقا ٢ تا پسر عموي من همين شرايط رو داشتن و رفتن . اولي هشت سال پيش رفت و دومي پارسال و هردو ميگن برنميگرديم
  • سعید IR ۱۷:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۵
    11 6
    خدا نگهدار خودت و خانوادت باشه جناب دکتر حسن زاده عزیز به قول دوستمون دورد بر شرف وجدان بیدار
  • MX ۱۸:۲۳ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۵
    12 3
    خواهشا , دقت کنند , واقعا کافیه این دور زدن خودم در هاوانا ی کوبا شاهد بودم که داتشجوهای پزشکی و دندانپزشکی که عموما پدرانشون کارکنان سفارت بودند , فو ق العاده بی سواد بودند ریییس دانشگاه به خودم گفت که اینها نه ,,,, زیست شناسی ,,,, که پایه رشته ماست را میدونن و نه زبان اسپانیایی را میدانند هم اکنون این افراد , در داخل ایران متاسفانننننننه پزشک و دنانپزشک هستند و مشغول طبابت در بسیاری از,کشورها متاسفاته اینگونه است چه بچه های دولتی و جه غیر دولتی , همه به گونه ای سالهاست در حال دور زدن هستند
  • رسول GB ۲۱:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۵
    23 2
    ضمن عرض سلام خدمت وزیر محترم بهداشت درمان و آموزش پزشکی ممنون از این که دلسوز مردم هستید که افرادی بی سواد نباید آنها را مداوا کنند ولی آیا افراری که به خارج از کشور برای خواندن رشته پزشکی و دندان پزشکی و دارو سازی مهاجرت کرده اند بعضا بی سوادتر از افرادی هستند که با سهمیه وارد همین رشته ها میشوند و با کسب ۷۰ درصد تراز اخرین فرد قبولی در فلان دانشگاه میتوانند پزشکی بخوانند این فرمایش اقای وزیر زمانی صحت دارد که کل گزینش این چهار رشته فقط و فقط بر اساس معیار علمی باشد ان موقع میتوان گفت افرادی که به خارج از کشور رفتند صلاحیت علمی کامل را ندارند .
  • جواد IR ۲۱:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۵
    6 3
    اگر کشور به پزشک نیازمند باشد ،می باید در دانشگاه های داخل کشور ظرفیت سازی کرد،از کسانیکه از دانشگاه های خارج از کشور فارغ از تحصیل شده‌اند ، توسط وزارت بهداشت ارزیابی سطح دانش و مهارت بعمل آید.اگر معیار های مورد نظر وزارت را داشتند ، بکار گرفته شوند در غیر اینصورت بکار گرفته نشوند، اگر گفته شود اینها خواسته اند، کنکور را دور بزنند، و یا دانشگاههای خارج از کشور ، دانشگاههای خوبی نیستند و یا نوعا جذب دانشگاههای ضعیفی می شوند، دلیل موجهی نمی باشد.
  • IR ۲۲:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۵
    4 1
    خب ظرفیت رشته هایی که بازار کار خوبی دارن رو گسترش بدید
  • عزتی IR ۲۲:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۵
    7 1
    تو ایران پزشک خیلی بیشتر از اینها لازم داریم ام طبق ی قانون نا نوشته پزشکان باید درآمد بالایی داشته باشند به همین خاطر نه تنها از ورود فارغ‌التحصیلان خارج از کشور جلوگیری میکنن بلکه دانشگاه های کشور باید با محدودیت دانشجوی پزشکی به پذیرند
  • عزتی IR ۲۲:۳۷ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۵
    6 2
    در ضمن اگه شما خیلی نگران جان مردم هستید ی سر به بیمارستان های دولتی و تامین اجتماعی بزنید دیگه نگرانیتون از بابت فارغ‌التحصیلان پزشکی خارج از کشور برطرف میشه
  • عباس شفیعی IR ۲۳:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۵
    2 2
    باسلام خدمت وزیر محترم بهداشت انشااله خدا به شما پاداش اخروی بدهد .خدا به شما کمک کند که بتوانید جلوی این باند فاسد و زور گو به ایستید .وانشااله راه چاره‌ای پیدا کنید و سهمه پزشکی و دندان پزشکی را دو برابر کنید.
  • یاس شریفی IR ۲۳:۲۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۵
    5 2
    درود و صد درود بر وزیر محترم بهداشت و پزشکی.خدا به شما توفیق بدهد ما هم قدر دان شما هستیم ودر تاریخ ماندگار خواهید شد که سازش نکردید با مفت خواهان بی درد .بی خبرند که دختران و پسران جوان چطور سالها از تمام تفریحات و خوشی ها خود را دور کرده وچندین سال فقط وفقط در یک اتاق محبوس شده درس می‌خوانند.
  • زهرا DE ۰۰:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۶
    4 1
    شما دم از سواد می زنید ودور زدن کنکور شمایی که با سهمیه یک مشت بی سواد را در رشته پزشکی قبول می کنید بچه های ما با معدل 19کنار بی سوادانی در ایران درس خوادندن که شما با سهمیه آنها را پذیرش کردید ..به خدا قسم پسر من در مدرسه نمونه درس می خواند وجزشاگردان ممتاز کلاس بود ولی عده ای در دانشگاه قبول شدند با تراز 50000وحتی بالاتر ...این عدالت آموزشی است در کشوری که دم از مسلمانی می زنیم
  • درد کشیده IR ۰۶:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۶
    3 1
    درود بر شرفت که جای حق نشستی و داری از جامعه پزشکی حمایت میکنی و درود برشما که آن دسته از جوانانی که سالها جان و عمر آسایششان را گرفته اند و پشت کنور هستند اما شما یه مشت بی سواد سهمیه ای را وارد و نمی‌گذارید نخبگان و آنهایی که لیاقت دارند به حق خود برسند و اینگونه با جان مردم بازی میکنید...
  • احمد IR ۰۷:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۶
    4 1
    با کلی نمیتوان برای همه یک نسخه پیجاند .در اینجا هم دانشگاههای هستند از سطح علمی پایینی برخوردار هستند و یا افرادی هستند که با استفاده از سهمیه های آن جنانی وارد رشته های پزشکی می شوند آیا باید این ضعف را به کل دانشگاههای کشور تعمیم داد و همه کسانی را در دانشگاههای کشور مشغول تحصیل در رشته پزشکی هستند بیسواد دانست.
  • رضا IR ۰۷:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۶
    2 0
    جناب آدرس اشتباهی ندهید اگر سیستم دانشگاهی کشور مبتنی بر کیفیت باشد و دانشگاه با ارزیابی درست دانشجوی بیسواد فارغ التحصیل نکند و کرسی های اساتید توسط نورجشمی ها بیسواد اشغال نشوند اصلا حتی نیازی به برگزاری کنکوری که شما به آن استناد کرده اید نخواهد بود
  • محمد IR ۰۸:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۶
    2 0
    هر ساله لیست دانشگاههای خارج از کشور که مورد تایید وزارت بهداشت و علوم پزشکی است اعلام می شود. قاعدتا دانشجویانی که در دانشگاههای مورد تایید تحصیل می کنند نباید مشکلی داشته باشند
  • IR ۰۸:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۶
    2 0
    کنکور را امثال جنابعالی درست کرده اند .چرا باید به خاطر اینکه امثال جنابعالی به قول خودت درآمدش کم نشود ظرفیت درست کنید و بچه های مردم را دیوانه؟کنکور ارزش نیست نشانه سو مدیریت هست.آیا کشورهایی که کنکور ندارند پزشک تربیت نمی کنند؟۵۰۰۰ دانشجو از خارج به داخل منتقل شده است ،چند نفر آنها اخراج شده اند و چند نفر آنها ممتاز دانشگاه هستند؟واقع حیف است با این افکار مدیر کشور باشی.به جای بازگشت جوانان آنها را فراری نده.همین افکار شما در وزارت بهداشت با پاداش مردم را مقطوع النسل می کرد.حالا هم جوانهایش را فراری بدهید.اما بدان که نمی توانید مقامات کشور و مجلس و نیروهای امنیتی را فریب دهید.چرا می خواهید با وجود کمبود پزشک از نظام بودجه ریزی کشور باج خواهی کنید؟چرا ظرفیت آموزش پزشک را محدود نگه می دارید ؟چرا برای جذب خارجی ها التماس می کنید؟چرا ما تنها کشوری هستیم که دانشگاه پزشکی خصوصی نداریم؟
  • حمید IR ۰۸:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۶
    2 2
    آفرین بر شما ای مرد بزرگ و با غیرت
  • IR ۰۸:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۶
    3 1
    خیلی هم عالی مامردم هم حمایت می‌کنیم . خداقوت.
  • US ۰۸:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۶
    3 0
    چرا ایران تنها کشوری است که دانشگاه خصوصی پزشکی ندارد؟آیا تقصیر از جوان ها هست که به خارج می روند یا تقصیر از وزارت که دانشگاه خصوصی در ایران تاسیس نمی کند؟
  • IR ۰۹:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۶
    1 1
    احسنت خیلی هوشمندانه پاسخ دادید، ممنون از این ذکاوت جنابعالی
  • رضا IR ۱۰:۰۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۶
    5 0
    فرزندم در دوره تحصیلی در دبیرستان همواره دانش آموزی ممتاز با معدل نزدیک به بیست بوده ولی متاسفانه بعلت استرس هیجگاه نتوانسته از سد کنکوری که شما از آن دم می زنید عبور کند. این جه طرز فکری است که شما دارید ؟ نگاهی به کشورهای توسعه یافته بیندازید که برای ورود به دانشگاه سد این جنینی بنام کنکور ندارند ولی معیارهای علمی شان جنان محکم و استوار است که بهترین پزشک و مهندس از دانشگاههای آنان فارغ التحصیل شده و براحتی تا کره مریخ پیش می روند جرا که ساختار مراکز علمی شان منطبق بر منطق و دانش است نه حرف و حدیث و گفتاردرمانی های امثال شما
  • IR ۱۱:۳۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۴
    0 0
    آقای دکتر خیلی عالیه
  • IR ۰۷:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۹
    0 0
    کاملا درست است