مجموع نظرات: ۰
جمعه ۳۰ تیر ۱۴۰۲ - ۰۱:۱۸
۰ نفر

خلاقیتتان چقدر قوی است. اصلا تا به حال به خلاقیت فکر کرده‌اید؛ اینکه برای یک‌بار هم که شده خودتان یک چیزی را درست کنید و از آن لذت ببرید؛ چیزی که از روی الگوی خاصی، ساخته نشود؛ فقط مال خودتان باشد؛ مختص فکر و خلاقیت خودتان؟

غلتک خوراکی

همشهری آنلاین: تا حالا شده غذایی درست کنید که هیچ‌کس قبل از شما درست نکرده و نخورده و فرمولش دست خودتان است؟ تا حالا شده اعضای خانواده‌تان را با غذایی که روی میز چیده‌اید غافلگیر کنید؛ غذایی که نه تا به حال دیده‌اند و نه اسمش را شنیده‌اند. پس دست به کار شوید!

قرار است روزهای بهاری را از خانه بیرون بزنید و دست و دهن را غافلگیر کنید. همه ذهنتان مشغول این است که چه غذایی درست کنید که خیلی دردسر نداشته باشد. ظرف زیادی کثیف نکند. راحت خورده شود و از همه مهم‌تر سنگینتان نکند. داشته‌های یخچال را که بررسی می‌کنید، همه چیز هست ولی نمی‌دانید چه کار کنید.

دلتان می‌خواهد ساندویچ درست کنید ولی چه ساندویچی؟

‌ بچه‌ها عاشق ساندویچ هستند؛ حتی دوست دارند خورش قیمه و قورمه را هم داخل نان ساندویچی بخورند، دوست ندارند غذا خوردنشان دنگ و فنگ داشته باشد. یک غذای هلو برو توی گلو می‌خواهند که زود بخورند و سیر شوند و لذت ببرند و بعد هم بروند سراغ بازی‌شان. پس چی بهتر  از یک ساندویچ سبک که همه مواد مغذی در آن پیدا می‌شود؛ نان، جعفری، ژامبون مرغ، ذرت، پنیر و بادمجان.

 اگر نان لواش نرم در خانه دارید که خیلی خوب است؛ در غیر این صورت از نان تافتون هم می‌توانید استفاده کنید. اول مواد لازم درون ساندویچ را درست کنید. یادتان باشد می‌خواهید یک ساندویچ جدید و خوشمزه درست کنید. بادمجان خردشده را بپزید و بعد از اینکه سرد شد با ژامبون مرغ خرد شده، جعفری خرد شده و ذرت مخلوط کنید.

حالا پنیرتان را که می‌تواند پنیر گودا یا پنیر سفید فتا باشد، رنده کنید و با کمی نمک،  فلفل و آبلیمو به موادتان اضافه کنید. موادتان را خیلی شل یا خیلی سفت درست نکنید. اینها قرار است کنار هم ساختمان یک ساندویچ را شکل بدهند. اگر شل باشد که ساندویچ وا می‌رود،  اگر هم سفت باشد نانتان اصلا نمی‌تواند بار این همه مواد سفت را تحمل کند.

حالا باید مواد آماده شده را سر جایشان بریزید. نان لواش نرم یا تافتون را درسته و بدون اینکه برشی بزنید روی سنگ اوپن آشپزخانه بگذارید. حالا مواد را روی آن بریزید و خوب پهن کنید که همه جای نان پخش شود. بعد که خوب مواد را پهن کردید نان را درست مثل یک لقمه بزرگ لول کنید. بعد از اینکه نان را به شکل یک لوله درآوردید آن را داخل کاغذ آلومینیوم بپیچید و بگذارید دو ساعت در یخچال بماند. بعد از دو ساعت ساندویچتان را برش دهید تا شکل عکس شود. بعد هم ساندویچ‌ها را در یک ظرف پلاستیکی بگذارید و با خودتان به هر جایی که می‌خواهید بروید، ببرید.

کد خبر 768393
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha