مجموع نظرات: ۰
سه‌شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۱
۰ نفر

از کارتون‌های زمان بچگی‌یادگرفتیم که خوردن اسفناج انرژی ما را چندبرابر می‌کند حالا فکرکنید با گوشت ‌هم‌همراه شود؛ چه‌خانه‌تکانی راحتی خواهیم داشت! این مطلب اسفند ۸۹ در ماهنامه آشپزی منتشر شده است.

کوکو

همشهری آنلاین: کوکو یکی از آن غذاهایی‌ست که دستورپخت‌های فراوانی دارد و در کشورهای مختلف مثل ایتالیا و اسپانیا هم تهیه می‌شود، اما در این مطلب با یک کوکوی آذربایجانی آشنا می‌شوید.

۱. سیب‌زمینی‌ها را در یک قابلمه آب‌پز کنید. پیاز را خلالی ریز کنید و در یک تابه تفت دهید تا طلایی شود. بعد اسفناج‌های خردشده را اضافه کنید و تفت دهید.  

۲. سیب‌زمینی‌های آب‌پز را پس از سردشدن رنده‌کرده و تخم‌مرغ‌ها را داخل آن بشکنید و کاملا با هم مخلوط کنید. نمک، فلفل، گل سرخ، پنیر و زعفران را اضافه کرده و هم بزنید. در مرحله بعد، گوشت چرخ‌کرده و اسفناج را هم اضافه کرده و مخلوط کنید.  

۳. حالا در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. مایه آماده شده را داخل آن ریخته و روی آن را صاف کنید. در تابه را بگذارید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت روی حرارت پخته شود. بعد کوکو را برش بزنید و یکی‌یکی برش‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم کاملا بپزد.

مواد لازم

 ۵۰۰ گرم اسفناج خردشده
 ۴ عدد تخم‌مرغ
 ۱۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده
 ۲ عدد پیاز متوسط
 ۲ عدد سیب‌زمینی درشت
یک  ق‌س پنیر پارسان
یک ق‌س گل سرخ آسیاب‌شده
 روغن به مقدار لازم
 ۲ ق‌س زعفران آب‌شده

فوت‌وفن

برای اینکه کوکو به صورت قالبی درآید می‌توانید از یک سینی گرد برای برگرداندن کامل کوکو بدون برش‌دادن استفاده کنید. سینی را روی تابه قرار دهید، سپس هر دو را با هم برگردانید.

کد خبر 760542
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha