گمج کباب غذایی شمالی است. گمج در زبان گیلکی به معنی دیگ گلی است. احتمالا قدیم‌الایام گیلانی‌ها این خورش را در دیگ‌های گلی درست می‌کردند؛ به همین دلیل است که این خورش را گمج‌کباب می‌نامند.

گَمِج كباب

همشهری آنلاین: گمج کباب یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی است که با طعم های متنوعی درست می‌شود.

۱. ابتدا قابلمه‌ای آماده کنید و مقداری روغن در آن بریزید و روی اجاق‌گاز قرار دهید. سپس پیاز خرد شده را در آن سرخ کنید پس از آن گردو و سبزی مخلوط را به همراه رب گوجه و رب انار اضافه کنید و تفت دهید.  

۲. یک پیمانه آب را به مخلوط اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کم‌کم به جوش آید. در این فاصله گوشت چرخ‌کرده را با پیاز رنده شده مخلوط کرده و کمی هم نمک و زردچوبه اضافه کنید. بعد از اینکه خوب گوشت را ورز دادید، آن را با دست به شکل کوفته‌های ریز درآورید.  

۳. گوشت‌های قلقلی را به همان صورت خام به خورش در حال جوش اضافه کنید. بعد شعله اجاق را کم کنید و بگذارید خورش جا بیفتد. آماده شدن این خورش دو ساعت زمان لازم دارد.

مواد لازم

۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱۰۰ گرم گردو
۲ پیمانه سبزی خرد شده
(مخلوط تره، گشنیز و جعفری)
یک پیمانه پیاز خلالی شده
۴ ق‌س رب گوجه‌فرنگی
یک عدد پیاز درشت (رنده شود)
۴ ق‌س رب انار
۴ ق‌س آب انار (در صورت تمایل)
یک پیمانه آب
به مقدار کافی نمک و زردچوبه
به مقدار کافی روغن

کد خبر 758869
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha