ساندویچ عشق است؛ مال هرکجا که باشد! همه ساندویچ‌ها هم یک مزیت مشترک دارند. درست است که دست و بال آدم را می‌گیرد اما زمین‌گیر نمی‌کند. این را بچه‌ها دوست دارند. ما هم بچه‌ایم...

ساندويچ نروژي

به گزارش همشهری آنلاین، غذای نوستالژیک زمان ما. غذای کار، تفریح، همراه همیشگی، اینجا، اونجا، همه جا! کافیه دستت رو دراز کنی...

ساندویچ نروژی

۱. پیاز را با روغن، کمی تفت دهید. گوشت چرخ کرده را هم اضافه کنید و تفت دهید. حالا نعنا جعفری، رب، نمک و فلفل و در آخر هم فلفل دلمه‌ای ریزشده را اضافه کنید.  

۲. داخل نان باگت را از یک طرف خالی کنید مواد بالا را داخل آن ریخته و با خمیرِ بیرون آورده روی مواد را بپوشانید. بعد تخم مرغ‌ها را در ظرفی خوب بزنید. نان باگت آماده شده را داخلش زده و در پودر سوخاری بغلتانید و در نهایت هم در روغن داغ غوطه‌ور سرخ کنید.  

چگونه یک ساندویچ ارزان درست کنیم؟ | ساندویچ نروژی، یک ترکیب خاطره‌انگیز

مواد لازم

یک پیمانه سویا 
۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده 
یک عدد پیاز درشت  
یک عدد فلفل دلمه‌ای متوسط 
۲ ق س نعنا جعفری خرد شده 
به میزان لازم نمک و فلفل 
یک ق س رب گوجه فرنگی
۲ عدد تخم مرغ 
به میزان لازم آرد سوخاری
۱۰ تکه ۱۰ سانتی‌متری نان باگت 
روغن به میزان لازم

فوت‌وفن

پخت فلفل دلمه‌ای باید کم باشد، اگر زیاد باشد اوقاتش تلخ می‌شود! (می‌توان به جای گوشت از سویای کامل استفاده کرد)

کد خبر 757118
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha