یک بررسی جدید نشان می‌دهد که ما می‌توانیم با کاستن ۲۵ درصدی از شمار کالری‌های انرژی که از طرق غذا خوردن دریافت ‌می‌کنیم، ۲ تا ۳ درصد روند پیر شدنمان را کندتر کنیم.

aging

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از وب‌ام‌دی گرچه این مقدار ممکن است سودمندی اندکی در برابر کاستن مقدار زیادی از کالری‌های دریافتی به نظر برسد، اما کارشناسان می‌گویند در واقع این میزان مزیت بزرگی به شمار می‌رود.

دانیل دبلیو بلسکی، نویسنده ارشد مقاله این بررسی و پژوهشگر مرکز سالمندی باتلر کلمبیا در دانشکده پزشکی بهداشت عمومی مک‌  میلان در دانشگاه کلمبیا در نیویورک در این باره می‌گوید: «در بررسی‌های دیگر، همین اندازه تفاوت در سرعت پیری پیامدهای معنی‌داری بر خطر مرگ افراد داشت.»

این بررسی نشان داد که کاستن از شمار کالری مصرفی  به اندازه ۲۵ درصد سرعت پیری را در جوانان و میانسالان را نسبت به افرادی که به شکل عادی غذا می‌خوردند، چند درصد کاهش می دهد.

در این بررسی در مقایسه با ۷۵ نفر به عنوان گروه شاهد به طور عادی غذا می‌خوردند،‌ ۱۴۵ نفر دیگری که به طور تصادفی در گروهی قرار گرفته بودند که کالری مصرفی‌شان را کم کرده بودند، در طول بیش از دو سال انجام این کارآزمایی بالینی تصادفی‌شده سرعت پیری‌شان حدود ۲ تا ۳ سرعت کاهش یافت

به گفته این پژوهشگران، بررسی‌های قبلی نشان داده‌اند که مقدار مشابهی کاهش سرعت پیری با ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش خطر مرگ  در طول ۱۰ تا ۱۵ ساله همراهی دارد. بنابراین ۲ تا ۳ سرعت کاسته شدن از سرعت پیری ممکن است اثری عمده ایجاد کند.

نتایج این بررسی این هفته در ژورنال   Nature Aging  منتشر شده است.

گرچه سرعت پیری در این افراد کاهش یافته بود، اما پژوهشگران تغییرات قابل‌توجه در دو مقیاس زیستی پری در این بررسی پیدا نکردند و به این ترتیب به گفته آنها کار بیشتری در این زمینه باید انجام شود.

کد خبر 742503

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار پزشکی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha