تخمه آفتابگردان از تنقلات مورد علاقه مردم کشورمان به‌ویژه در زمستان است، بو دادن یا برشته کردن تخمه آفتابگردان خام کار چندان سختی نیست که می‌توانید امتحان کنید.

sunflower seeds - تخمه آفتابگردان - دانه

به گزارش همشهری آنلاین، دانه‌های آفتابگردان بوداده یک میان‌وعده خوشمزه و مغذی است که برای یک دورهمی شبانه عالی به نظر می‌رسد. برشته کردن تخمه آفتابگردان واقعاً آسان است. مطلب زیر را بخوانید تا بدانید چگونه باید آن را برشته کنید.

۱. خیساندن دانه‌ها

یک فنجان تخمه آفتابگردان بدون پوست را در یک کاسه بریزید. به اندازه‌ای آب بریزید که روی دانه‌ها را بپوشاند. با این کار تخمه‌های آفتابگردان مقداری از آب را جذب می‌کنند تا از خشک شدن بیش از حد آنها هنگام برشته شدن جلوگیری شود.

طرز بو دادن تخمه در فر | فوت و فن بو دادن تخمه آفتابگردان

۲. اضافه کردن نمک

یک‌دوم تا یک‌سوم پیمانه نمک اضافه کنید. سپس دانه‌ها را خوب هم بزنید تا با نمک مخلوط شود. بگذارید تخمه‌های آفتابگردان یک شب در آب نمک خیس بخورد تا نمک به خورد آن برود.

طرز بو دادن تخمه در فر | فوت و فن بو دادن تخمه آفتابگردان

۳. آبکش و خشک کردن

دانه‌ها را آبکش کنید. آب نمک را بریزید و دانه‌ها را با حوله کاغذی یا پارچه نخی خشک کنید.

طرز بو دادن تخمه در فر | فوت و فن بو دادن تخمه آفتابگردان

۴. روشن کردن فر

فر را با دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت ( ۱۵۰ درجه سانتیگراد یا در برخی اجاق‌ها درجه ۲ ) گرم کنید.

طرز بو دادن تخمه در فر | فوت و فن بو دادن تخمه آفتابگردان

۵. برشته کرن

دانه‌ها را در سینی مناسب بریزید و در فر قرار دهید تا برشته شوند. ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تفت دهید تا پوسته‌ها قهوه‌ای یا طلایی شوند. با این کار یک شکاف جزئی در اثر برشته شدن نیز وسط دانه‌ها ایجاد می‌شود. دانه‌ها را هر از گاهی هم بزنید تا هر دو طرف به طور یکنواخت برشته شوند.

طرز بو دادن تخمه در فر | فوت و فن بو دادن تخمه آفتابگردان

۶. بسته بندی کردن

دانه‌های آفتابگردان یا تخمه‌ها را می‌توانید بعد از برشته شدن سرو یا ذخیره کنید. دانه‌های آفتابگردان را می‌توانید در حالی که هنوز داغ است با یک قاشق چای خوری کره نیز مخلوط و بلافاصله سرو کنید. برای کنار گذاشتن تخمه هم باید صبر کنید تا خنک شوند، سپس در ظرف دربسته نگهداری کنید.

کد خبر 741387
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha