جمعه ۱۳ دی ۱۳۸۷ - ۱۸:۲۲
۰ نفر

هرچند تصور عمومی بر این است که مصرف لوبیا، معده را تحریک می‌کند و موجب ایجاد نفخ می‌شود اما متخصصان این ماده غذایی را بسیار ارزشمند توصیف می‌کنند.

متخصصان تغذیه می‌گویند لوبیا قرمز حاوی مقدار زیادی فیبر قابل حل است.

این در حالی است که فیبر به حفظ سلامتی سیستم گوارشی کمک می‌کند و یک سیستم گوارشی سالم،خطر ابتلا به بیماری‌هایی مانند دیابت و سرطان روده را کاهش می‌دهد. از سوی دیگر، فیبر قابل حل به پایین آمدن  کلسترول و قند خون کمک می‌کند.

لوبیا قرمز را می‌توان پس از پختن به انواع غذا‌ها و سالاد‌ها اضافه کرد. این در حالی است که سالاد همراه با لوبیا قرمز می‌تواند یک وعده غذایی سبک برای شام باشد.

کد خبر 72120

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز