دوشنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۵
۶ نفر

معاون فنی و عمرانی شهردار منطقه یک از بررسی و بهسازی بزرگراه‌ها و خیابان‌های این منطقه در طرح خدمت با هدف افزایش ایمنی و رضایت شهروندان خبر داد.

photo_2022-09-12_13-55-13.jpg

به گزارش همشهری آنلاین، «مجید افشاری» معاون فنی و عمرانی شهردار منطقه یک درباره اجرای طرح خدمت گفت: «طرح خدمت با هدف افزایش رضایت شهروندان و ارتقاء سطح نگهداشت شهر در منطقه یک، با بسیج نیروهای شهرداری تهران از ۱۹ شهریور ماه به مدت یک هفته در نواحی دهگانه  منطقه اجرا می‌شود.»

او افزود: «در روزهای ابتدایی شروع طرح خدمت، محدودیت‌هایی به‌وجود آمده بود که با حضور ۱۶ اکیپ به صورت همزمان در قالب ۱۲ اکیپ مرمت و روکش دستی، ۴ اکیپ تراش و روکش مکانیزه و بیش از ۱۵۵۰ تن آسفالت در خیابان‌های منطقه این مشکلات برطرف شد.»

افشاری گفت: «بلوار صبا، خیابان‌های کریمی، کامیار، سوهانی، گلستان، کیهان، دیباجی شمالی، بزرگراه امام علی مسیر جنوب به شمال، شهرک محلاتی و بزرگراه ارتش به جاده لشکرک از جمله خیابان‌هایی هستند که عملیات پخش و اجرای مرمت و روکش آسفالت در آنها انجام شد.»

معاون فنی و عمرانی شهردار منطقه یک گفت: «در شب‌های آینده، عملیات تراش و روکش در خیابان‌های شهید سلیمانی غربی، خیابان جهاد و ادامه بزرگراه امام علی انجام می‌شود.»

کد خبر 705287

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار کوچه پس کوچه

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha