یکشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۷
۰ نفر

شست‌وشوی چیزهایی که نباید شسته شوند همیشه یک چالش است! کارشناسان ایمنی مواد غذایی در کشورهای مختلف جهان، شستن گوشت خام اعم از چهارپایان و ماکیان، به خصوص مرغ را قبل از پخت توصیه نمی‌کنند.

همشهری‌آنلاین؛ تحقیقات نشان می‌دهد با شستن گوشت قرمز یا مرغ در آب، باکتری‌ها تا حدود یک‌متر در فضای محیطی پخش می‌شوند و روی میز، دیگر غذاها، حوله‌ها و حتی خود شما می‌نشینند. آلودگی آشپزخانه و اطراف سینک می‌تواند منجر به بیماری شود.

محققان دانشگاه درکسل نشان داده‌اند که بهتر است گوشت و مرغ را مستقیما از بسته‌بندی به تابه منتقل کنید، زیرا حرارت موردنیاز برای پخت و پز، باکتری‌های موجود را از بین می‌برد.

تنها مورد مجاز استفاده از آب روی گوشت خام ماکیان وقتی است که پای نمک در میان باشد و شما گوشت یا مرغ را با آب و نمک بشویید و سپس آن را به ظرف پخت انتقال دهید.

نکته جالب اینکه این علاوه بر یک روش بهداشتی، یک روش آشپزی ویژه هم هست! این کار باعث می‌شود پروتئین‌های گوشت شکسته شوند و در اثر پختن آب خود را از دست ندهند.

کد خبر 687882
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 9
  • فا IR ۰۱:۴۰ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۳
    5 1
    پس ما چه غلطی بکنیم نشوریم که بدتره
  • رضا IR ۱۰:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۳
    2 3
    این خبر بسیار نادرست است
  • IR ۱۵:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۳
    3 0
    اصلا قبول ندارم این نظر رو