مجموع نظرات: ۱
سه‌شنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۴
۰ نفر

منشاء، علت و درمان بیماری آلزایمر دانشمندان را در ۱۰۰ سال گذشته گیج کرده است؛ اما یک مطالعه جدید ممکن است به سوالات بی‌پاسخ قبلی در این زمینه پاسخ دهد.

روغن زیتون

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، مطالعه‌ای جدید که توسط کالج قلب و عروق آمریکا تهیه شده، نشان داده است که رژیم غذایی غنی از روغن زیتون ممکن است خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش دهد.

این مطالعه که شامل مردان و زنان در یک دوره ۲۸ ساله بود، نشان داده است در افرادی که می‌گویند روزانه بیش از نیم قاشق غذاخوری روغن زیتون مصرف می‌کنند، خطر مرگ ناشی از اختلالات عصبی، مانند بیماری آلزایمر و پارکینسون را تا ۲۹ درصد کاهش داشته است.

بر اساس این مطالعه مصرف روزانه روغن زیتون درجه یک ممکن است به کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر در مراحل اولیه کمک کند.

گزارش شده است که آلزایمر توسط دکتر آلیوس آلزایمر در سال ۱۹۰۶ کشف شد که تغییراتی را در بافت مغز زنی مشاهده کرد که بر اثر یک بیماری روانی غیرعادی مرده بود.

پزشکان معمولاً زمانی بیماری آلزایمر را تشخیص می‌دهند که مخلوطی از پلاک‌های آمیلوئید و درهم‌تنیدگی‌های نوروفیبریلاری را در مغز انسان پیدا کنند.

تجمع غیرطبیعی این مواد باعث بیماری آلزایمر می‌شود که شامل دو نوع پروتئین است: یکی به نام آمیلوئید که رسوبات آن پلاک‌هایی را در اطراف سلول‌های مغزی تشکیل می‌دهند و دیگری به نام تاو که درون سلول‌های مغزی درهم می‌پیچد.

کد خبر 658958

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۶:۵۲ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۳
    0 0
    حقوق باز نشسته ها در بهمن ماه را کمتر از برج های قبلی پرداخت کرده اند