ترشی بچه بلال با انواع ذائقه کنار می‌آید و شما می‌توانید آن را به‌صورت تند یا شور مزه‌دار کنید. در این مطلب با ۳ روش ساده درست کردن این ترشی خوشمزه آشنا می‌شوید.

ترشی بچه بلال - Pickled Baby Corn

به گزارش همشهری آنلاین، ترشی بچه بلال یا Baby Corn از آن ترشی‌های بسیار ترد و خوشمزه‌ای است که در کشورهای مختلف طرفداران زیادی دارد. این ترشی با انواع ذائقه کنار می‌آید و شما می‌توانید آن را به‌صورت تند یا شور مزه‌دار کنید. ۳ روش تهیه ترشی بچه بلال داریم که در ادامه شما را با آنها آشنا می‌کنیم.

ذرت سرشار از مواد مغذی مورد نیاز برای بدن بوده و نیز منبع خوبی از فیبر محسوب می‌شود که در رفع بیماری‌های گوارشی مثل یبوست مؤثر است و از ابتلا به سرطان روده نیز جلوگیری می‌کند. همچنین ذرت سرشار از ویتامین و مواد معدنی مختلف است که در سلامتی بسیار مؤثر هستند.

مواد لازم برای تهیه ترشی بچه بلال

برای تهیه ترشی بچه بلال یا همان بیبی کورن به مواد زیر نیاز داریم:

  • یک کیلوگرم بچه بلال
  •  ۳۰ گرم سیر
  •  ۵۰ گرم فلفل
  •  ۸۰۰ گرم سرکه سفید
  •  یک‌پنجم پیمانه آب
  •  نمک و پودر فلفل سفید به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی بچه بلال به ۳ روش ساده | ترفندی برای تغییر نکردن رنگ بیبی کورن‌ها

طرز تهیه ترشی بچه بلال یا بیبی کورن

روش اول

آب و سرکه را روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش‌ آید. پس از جوش آمدن بچه بلال‌ها را داخل آن ریخته و ۵دقیقه می‌جوشانیم. سپس آبکش کرده و شیشه استریل را با بچه بلال‌هایی که مرتب دور تا دور چیده شده‌اند، همراه با سیر، تکه‌های فلفل، نمک و پودر فلفل پر می‌کنیم. در آخر مخلوط سرکه و آب را که کاملاً سرد شده، روی مواد ترشی می‌ریزیم. در شیشه را کاملاً محکم می‌بندیم. بعد از مدت یک هفته می‌توانیم مصرف کنیم.

بلال‌ها به جذب هوا حساس‌اند و به محض شل بودن در شیشه، هوا می‌کشند و رنگشان تغییر می‌کند.

روش دوم

اگر می‌خواهیم ترشی را مدت طولانی‌تری نگهداری کنیم، این روش مناسب‌تر است. سرکه و آب را روی حرارت قرار می‌دهیم تا جوش آمده و کاملاً سرد شود. داخل شیشه را از بچه بلال و سیر و فلفل پر می‌کنیم. به مخلوط سرکه و آب به مقدار لازم نمک و فلفل اضافه می‌کنیم و روی مواد ترشی می‌ریزیم. در شیشه را محکم می‌بندیم و شیشه را داخل قابلمه آب قرار می‌دهیم و به‌ مدت ۲۰-۳۰ دقیقه می‌جوشانیم. وقتی شیشه‌ترشی خنک شد داخل یخچال قرار می‌دهیم. حواستان باشد که بلال‌ها به جذب هوا حساس‌اند و به محض شل بودن در شیشه، هوا می‌کشند و رنگشان تغییر می‌کند.

روش سوم

در این روش مواد اولیه کمی تغییر می‌کند. ۶۰۰ گرم بچه بلال پوست کنده، ۱۰۰ گرم فلفل سبز، ۵۰ گرم سیر، ۲ تا ۳ لیوان سرکه سفید، یک لیوان آب و به مقدار کافی نمک و پودر فلفل سفید مواد مورد نیاز است. آب و سرکه را روی حرارت قرار داده تا جوش بیاید. بعد بچه بلال‌ها را به آرامی داخلش گذاشته و اجازه می‌دهیم ۵ دقیقه بجوشند. سپس آبکش کرده و کمی که خنک شد مرتب داخل شیشه استریل می‌چینیم. بعد از اینکه آب و سرکه خنک شد، نمک و پودر فلفل را اضافه کرده و این مخلوط را داخل شیشه می‌ریزیم. سیر پوست کنده و فلفل‌های سبز شسته را در فضاهای خالی چیده و شیشه را از آب و سرکه پر می‌کنیم و در آن‌ را سفت می‌بندیم.

کد خبر 642288

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • شادمان US ۱۶:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۰
    0 0
    لطفا طرز تهیه دوغ محلی به شکل سنتی و دو کفیر را نیز بگذارید