محققان کره‌ای دریافته‌اند که غذا خوردن به‌تنهایی خطر یک بیماری مرگبار را افزایش می‌دهد.

nutrition

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از بهداشت نیوز، وقتی افراد به تنهایی غذا می‌خورند، تمایل دارند سریع‌تر غذا بخورند. نتیجه این افزایش شاخص توده بدن، فشار خون و سطح چربی خون است، عواملی که خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را افزایش می‌دهند.

دانشمندان از سه دانشگاه در کره جنوبی سلامت حدود ۶۰۰ زن بالای ۶۵ سال را بررسی کردند. آن‌ها سبک زندگی و رژیم غذایی شرکت‌کنندگانی را که به‌تنهایی و در جمع غذا می‌خوردند، مقایسه کردند.

این سه گروه کالری، کربوهیدرات، فیبر، سدیم و پتاسیم یکسانی در طی تحقیق دریافت می‌کردند. در گروهی که افراد به تنهایی سر میز غذا می‌خورند، میزان ۲.۵۸ برابر خطر ابتلا به آنژین - درد قفسه سینه ناشی از کاهش جریان خون، که همچنین از علائم بیماری عروق کرونر قلب است بیشتر به ثبت رسیده است.

پیش از این در خبرها آمده بود که نشستن طولانی باعث مشکلات قلبی می‌شود. همچنین بر اساس بررسی‌های اخیر محققان، نشستن‌های طولانی‌مدت تا ۶۴ درصد احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد.

تحلیل ستون فقرات، فشارهای بیش از حد بر استخوان‌های گردن، کمر و لگن و بسیاری دیگر از ناهنجاری‌های اسکلتی، غضروفی و عضلانی هم از دیگر عوارض پشت میزنشینی‌های طولانی‌مدت است.

به عقیده محققان کانادایی، نشستن‌های طولانی‌مدت در پشت میز کار یا روی کاناپه امکان بروز ترومبوز وریدی عمقی را به‌ویژه در بین افراد مبتلا به چاقی مفرط افزایش می‌دهد.

کد خبر 636219

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha