وزیر بهداشت با اشاره به این‌که تاکنون نزدیک به ۵۶ میلیون دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است، گفت: لطف الهی شامل حال ما شد و هفته گذشته ۸ میلیون و ۲۰۰ هزار دوز واکسن یعنی حدود کل جمعیت برخی کشورهای منطقه تزریق داشته‌ایم.

وزیر بهداشت ـ بهرام عین الهی

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایرنا، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت در نشستی با سید علیرضا مرندی رییس و اعضای فرهنگستان علوم پزشکی و معاونان وزیر بهداشت، ضمن عرض تسلیت به مناسبت وفات حضرت رسول اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) به موضوع واکسن کرونا اشاره کرد و گفت: لطف الهی شامل حال ما شد و تحولی در این حوزه ایجاد شد. مردم مثل گذشته به ما کمک کردند و رکورد جهانی تزریق واکسن در کشور شکسته شد. هفته گذشته ۸ میلیون و ۲۰۰ هزار دوز واکسن یعنی حدود کل جمعیت برخی کشورهای منطقه تزریق داشته‌ایم.

وی افزود: این امر دوباره به ما ثابت کرد که هر اقدامی در مملکت مردمی شود موفق خواهد بود. در حوزه بهداشت هم اگر مردم به صحنه بیایند توفیق خواهیم داشت.

وزیر بهداشت ادامه داد: تاکنون نزدیک به ۵۶ میلیون دوز واکسن تزریق شده است و این در حالی است که تا تیر ۵ میلیون واکسن تزریق شده بود.

عین‌اللهی تصریح کرد: گرچه در این روزها افتخارات خوبی در واکسیناسیون جامعه دست یافته‌ایم، اما دستورالعمل‌های بهداشتی همچنان باید رعایت شوند.

بی‌توجهی به حوزه بهداشت در کشور

وی با اظهار تاسف از بی‌توجهی به حوزه بهداشت در کشور افزود: در ۱۴ سفری که در این مدت کوتاه به استان‌ها داشتم به خانه‌های بهداشت مراجعه کردم. تقریبا اکثر خانه‌های بهداشت از شبکه خارج شده‌اند که این مشکلات را باید رفع کنیم. رسیدگی به موضوعاتی همچون نظام ارجاع، پزشک خانواده و پرونده الکترونیک از جمله برنامه‌های ما هستند که آنها را اجرایی می‌کنیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به موضوع آموزش و صدمات جدی که به این حوزه وارد شده است، اشاره کرد و گفت: در ابتدا باید به موضوع آموزش اهمیت دهیم کما اینکه براساس فرمایش مقام معظم رهبری استاد باید دانشجوپرور شود.

لزوم توجه وزارت بهداشت به سیاست نخبه‌پروری

در این نشست سید علیرضا مرندی رییس فرهنگستان علوم پزشکی با بیان اینکه مردم به دولت آقای رییسی دل بسته‌اند و ما هم برای موفقیت این دولت دعا می‌کنیم، ابراز امیدواری کرد، روزی برسد که مسئولان وزارت بهداشت به جای درمان به بهداشت توجه ویژه‌تری داشته باشند.

مرندی خاطرنشان کرد: اگر گذشتگان بیش از این در حوزه بهداشت فعالیت می‌کردند شاید امروز شاهد این تعداد مرگ و میر مبتلایان به کرونا نبودیم.

وی با اشاره به اینکه فرهنگستان علوم پزشکی آمادگی دارد در زمینه‌های مختلف با وزارت بهداشت همفکری داشته باشد، درخصوص سیاست‌های کلی سلامت افزود: گرچه مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۳ این سیاست‌ها را ابلاغ فرمودند اما تاکنون این سیاست‌ها اجرایی نشده است. امیدواریم با پیگیری‌های وزیر بهداشت به این سیاست‌ها عمل شود زیرا درصورت تحقق این موضوع، دیگر موضوعی باقی نخواهد ماند.

مرندی بر سیاست نخبه‌پروری وزارت بهداشت هم تاکید کرد و خواستار سند اسلامی شدن دانشگاه‌ها شد.

وی با تاکید بر اینکه سلامت معنوی بسیار مورد توجه رهبر انقلاب است، گفت: سال ۹۲ گروه سلامت معنوی در فرهنگستان تشکیل شد، سازمان جهانی بهداشت سال‌هاست که این موضوع را تصویب کرده و سلامت معنوی یکی از ابعاد سلامت باشد.

رییس فرهنگستان علوم پزشکی ابراز امیدواری کرد: نشریه فرهنگ و ارتقای سلامت هرچه سریع‌تر به عنوان یک مجله پژوهشی و علمی در وزارتخانه تصویب شود.
 

کد خبر 630527

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha