اگر علاقه‌ زیادی به خوردن چیپس دارید اما از سالم بودن تولید آن مطمئن نیستید به‌راحتی می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه چیپس خانگی آموزش داده شده است و ترفندهایی گفته شده که چیپس مانند نوع بازاری آن دربیاید.

chips - چیپس سیب زمینی

به گزارش همشهری آنلاین، چیپس از تنقلات پرطرفداری است که کمتر کسی به آن نه می‌گوید. اما حتی اگر طرفدار دوآتشه این خوراکی خوشمزه باشید، بعید است که هر روز سراغش بروید و بخاطر نگرانی از ضررهای احتمالی خوراکی‌های حاوی نگهدارنده و افزودنی‌ها، آن را به یکی از خوراکی‌های ثابت رژیم روزانه‌تان تبدیل کنید. چه بهتر که این خوراکی خوشمزه را در خانه درست کنیم و مضرات آن را به حداقل ممکن برسانیم.

مواد لازم برای تهیه چیپس خانگی

سیب‌زمینی
نمک
روغن مایع

► اندازه‌های مواد لازم بستگی به مقدار سیب‌زمینی شما دارد

طرز تهیه و دستور پخت چیپس خانگی

۱. سیب‌زمینی‌ها را پوست بکنید و با رنده مخصوص چیپس، ورقه‌ورقه کنید. بعد ورقه‌های سیب‌زمینی را خوب بشویید و روی پارچه تمیزی قرار دهید تا آبش کاملا برود و خشک شود.

۲. تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و به اندازه ۲ بند انگشت داخل تابه روغن بریزید تا داغ شود.

۳. سپس سیب‌زمینی‌ها را داخل روغن سرخ کنید تا رنگ آن‌ها عوض شود. بعد از داخل روغن به داخل سبد انتقال دهید و مقداری نمک روی آن‌ها بریزید. سبد را کمی تکان دهید تا نمک اضافه ریخته شود. چیپس آماده را در ظرف مناسبی بریزید تا سرد شود.

طرز تهیه چیپس خانگی | فوت‌وفن درست کردن چیپس به سبک بازار

طرز تهیه چیپس سیب‌زمینی مثل بازاری

چیپس سیب‌زمینی از خوراکی‌های مورد علاقه اکثر افراد است که می‌توانید به عنوان یک پیش‌غذا یا عصرانه در نظر بگیرد و با پنیر پیتزا و قارچ هم مخلوط کنید.

مواد لازم

سیب‌زمینی یک کیلو
بکینگ پودر یک قاشق سوپ‌خوری
نمک یک قاشق سوپ‌خوری
روغن جامد در حدی که روی سیب‌زمینی‌ها را کامل بگیرد

طرز تهیه چیپس

۱- سیب‌زمینی را با رنده‌های مخصوص به صورت ورقه‌های باریک اسلایس کنید.

۲- سیب‌زمینی‌های ورقه شده را با مقدار زیاد آب می‌شوبیم تا نشاسته‌اش کامل از بین برود.

۳- حالا سیب‌زمینی‌های ورقه شده داخل ظرفی قرار دهید و روی آنها در حدی آب بریزد که روی سیب‌زمینی‌ها کامل گرفته شود.

۴- یک تکه یخ هم داخل ظرف قرار دهید یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر و کمی نمک داخل ظرف ریخته و به مدت ۳۰ الی ۶۰ دقیقه داخل این محلول قرار دهید.

۵- بعد از زمان طی شده سیب‌زمینی‌ها را داخل آبکش ریخته و بعد از آن روی حوله آشپزخانه پهن می‌کنیم تا آبش گرفته شود.

۶- یک قابلمه یا شیر جوش را تا نیمه روغن کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا حسابی داغ بشود.

۷- این کار باید سریع انجام شود، چون بکینگ پودر باعث سیاه شدن سیب‌زمینی‌ها می‌شود.

۸- روغن باید کامل داغ شود، حالا ورقه‌های سیب‌زمینی را در روغن داغ انداخته و تا وقتی که طلایی شود می‌گذاریم داخل روغن بماند.

۹- هر بار که چیپس‌ها را از روغن برمی‌دارید روی کاغذ مخصوص بچینید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود و خنک شود.

۱۰- بهتر است سیب‌زمینی‌ها را تا وقتی که خنک نشدن روی هم قرار ندهید چون باعث خمیر شدن می‌شود.

۱۱- این چیپس فوق‌العاده ترد و خوشمزه است و به‌راحتی می‌توانید با مقدار زیاد درست کنید و نگه دارید.

۱۲- سیب‌زمینی‌ها را می‌توان داخل سرخ‌کن هم سرخ کرد.

منابع: ایرنا، جام‌جم

کد خبر 627175

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 23
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۷:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۷
    43 13
    عالیه
  • Mp3ff IR ۱۰:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۹
    8 1
    عالی بود. دستت درد نکنه 😍😍😘

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار