مجموع نظرات: ۱۰
دوشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۱:۱۷
۰ نفر

پژوهشگران معتقدند افراد دیابتی که در رژیم غذایی‌ ارزن مصرف می‌کنند، میزان قند خونشان بین ۱۲ تا ۱۵ درصد کاهش می‌یابد.

Millet - ارزن

به گزارش همشهری آنلاین، باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه «مدیکال اکسپرس» نوشت: یک پژوهش که به تازگی انجام شده نشان می‌دهد افراد دیابتی که از «ارزن» به عنوان بخشی از رژیم غذایی روزانه خود استفاده کرده‌اند، توانسته‌اند ۱۲ تا ۱۵ درصد از قند خون خود را کاهش دهند.

بر پایه این گزارش، این یافته‌های جدید حاکی از پتانسیل موجود برای طراحی وعده‌های غذایی با ارزن، برای افراد دیابتی و افراد پیش دیابتی و همچنین افراد غیر دیابتی به عنوان روشی پیشگیرانه است.

بر اساس مطالعه‌ای که بر روی ۱۱ کشور انجام شده و طبق نتایجی که در نشریه «Frontiers in Nutrition» منتشر شده است، افراد دیابتی که از «ارزن» به عنوان بخشی از رژیم روزانه‌شان استفاده می‌کردند، مشاهده کردند که سطح گلوکز آن‌ها در حالت ناشتا و نیز بعد از غذا ۱۲ تا ۱۵ درصد کاهش یافت. این افراد مشاهده کردند سطح گلوکز یا همان قند خونشان از سطح دیابتی به «پیش دیابت» رسید.

در این مطالعه سطح «HbA۱c» (قند خون متصل به هموگلوبین) ۱۷ درصد برای افراد پیش دیابتی کاهش یافت و از سطح پیش دیابتی به سطح نرمال رسید.

این یافته‌ها تأکید می‌کند خوردن ارزن می‌تواند به پاسخ بهتر در ارتباط با قند خون منجر شود.

دکتر آنیتا، نویسنده اصلی این پژوهش و دانشمند ارشد تغذیه در «مؤسسه بین‌المللی تحقیقاتی نباتات برای نواحی نیمه خشک» (ICRISAT) گفت: هیچ کس نمی‌دانست تحقیقات علمی زیادی در مورد تأثیر ارزن بر دیابت انجام شده است. این فواید اغلب مورد اعتراض قرار می‌گرفت اما این بررسی سیستماتیک پژوهش‌ها که در مجلات علمی منتشر شده است، ثابت کرد ارزن سطح قند خون را کنترل کرده و خطر ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد.

ارزن غله‌ای دارای دانه‌های کروی شکل است. ارزن می‌تواند به رنگ‌های زرد، سفید یا قهوه‌ای باشد. شاید ما دیده باشیم که از ارزن به عنوان غذای پرندگان استفاده می‌شود، اما به دلیل فواید فراوانی که دارد، در برخی نقاط جهان آن را مانند برنج می‌پزند و یا در تهیه نان و یا دیگر غذاها از آن استفاده می‌کنند.

کد خبر 619816

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 4
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ناهید IR ۰۹:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۹
    11 3
    خبر خیلی خوب و مفید بود ولی کاش میگفتید ارزن رو به چه صورت استفاده کنیم
    • FR ۰۹:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۰
      4 4
      خودشونم نمیدونن خب😕 فقط از روی سایت های خارجی ترجمه میکنن و تمام چون طفلی خبرنگارهامون واقعا دسترسی شون به دنیای خارج محدود شده 😔
  • خاوری IR ۰۸:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۰
    6 8
    چه عالی !! مرحوم پدرم از خاطرات قحطی در جنگ جهانی دوم که تعریف می کرد می گفت مجبور بودیم نان ارزن بخوریم بسیار تلخ بود تازه ما در ده داشتیم دیگران نداشتند !!!!
    • IR ۱۴:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۰
      1 1
      هر کس دیابت داره زیاد بادنجان بخوره بدون روغن البته برگ زیتون هم خوبه
  • محمدظریف IR ۰۹:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۰
    3 3
    امیدوارم که بتوان تاحدودی مشکل دیابت را با این روش حل کرد
  • IR ۱۷:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۰
    3 1
    مامانا میگن که هیچی نبود قبلاً بخورند ارزن می خوردند میگن خیلی خوشمزه است با دوغ می خورند